– Vi er ikke ute

Michael Carrick og David Moyes fikk den tunge jobben å stille til intervju etter det skuffende tapet mot Olympiakos.

Publisert Sist oppdatert

Michael Carrick var tydelig skuffet da han møtte til intervju etter kampen mot Olympiakos, men han nekter å gi opp kampen om avansement i Champions League.

Midtbanespilleren var tydelig ubekvem med spørsmålene fra journalisten, som gikk både på David Moyes’ taktiske valg, og på medspillernes innsats.

– Å tape på den måten er veldig skuffende. Vi har fortsatt en sjanse, men det kommer ikke til å bli lett. Vi kom hit med et håp om å vinne, og det klarte vi ikke. Det er klart vi er skuffet. Vi må fortsette å prøve, gjøre det vi gjør og håpe vi kan snu det.

[poll id=»63″]På spørsmål om han var fornøyd med managerens taktiske valg gjennom kampen, valgte han diplomatisk å snu fokuset over på de som var på banen.

– Vi spillere har ikke skaffet resultatene vi trenger, så det er umulig for meg å gi skylden til noe annet. Nå drar vi hjem og håper vi kan snu det i neste kamp.

Internjueren snudde da fokuset mot Robin van Persie, som bommet på en stor sjanse i sluttminuttene, men Carrick mente at ingen skyld for tapet kan legges på spissen.

– Man kan ikke skylde på Robin. Han skaper sjanser som han noen ganger scorer på, men han gjorde så godt han kunne.

David Moyes

– Det er den verste kampen vi har spilt. Vi kom aldri i gang. Vi fortjente ingenting, og vi fikk aldri tak på noe som helst. Jeg så virkelig ikke dette komme. Det eneste gode å ta med seg herfra, er at det fortsatt skal spilles en kamp til.

– Det er mye talent i Manchester United. I kveld viste vi ikke det. Det gjelder både meg selv og laget. Vi kommer til å gjøre det godt igjen. Spillerne er såret nå.

– Old Trafford har sett noen fantastiske kamper i fortiden, og jeg håper vi nå kommer til å få se en ny en.

 

 

Powered by Labrador CMS