– Synes ikke synd på oss selv

Michael Carrick ser fremover, og tror lykken kan snu når som helst for Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United stod med fem strake seiere og 17-1 i målforskjell i Premier League i desember. Helt til årets siste dag. Da kom bunnlaget Blackburn til Old Trafford og røvet med seg alle poengene. I den første kampen i det nye året gikk det heller ikke veien for de røde djevlene, da Newcastle vant hele 3-0 i nordøst.

Etter disse to tapene, har krigstypene igjen funnet veien til de engelske avisene, og Manchester United er i nok en gang i krise. Michael Carrick lar seg imidlertid ikke stresse av reaksjonene, og har tro på at United vil slå sterkt tilbake.

– Reaksjonen utenfra er som om hele verden har rast sammen, sier Carrick til Manchester Evening News. – Men i løpet av den tiden jeg har vært her, har vi hatt verre perioder enn denne.

– Det gjør vondt. Ett tap er ille nok. Å tape to på rad er virkelig ikke slik vi vil være. Vi er skuffet og vi kjenner det.

– Men vi synes ikke synd på oss selv. Vi har en tendens til å komme sterkt tilbake etter skuffelser her. Forhåpentligvis kan vi gjøre det samme denne gangen.

– Snur fort

Midtbanestrategen innrømmer at tapene svir, men vet godt at ting snur fort i fotball, og understreker at United fortsatt henger godt med i tittelkampen.

– Vi liker ikke å tape. Og å tape 3-0 er noe som ikke burde skje. Men vi er nødt til å takle det. Man kommer ikke unna det. Vi må se fremover, vi kan ikke forandre det som allerede har skjedd.

– Før Blackburn-kampen spilte vi veldig bra, og ting så svært bra ut. Vi har hatt noen skader, sluppet inn et par enkle mål, og alt forandrer seg.

– Men det kan fort snu igjen. Vi er fortsatt med i kampen om tittelen, og vi har fortsatt en like god sjanse som noen andre, avslutter en optimistisk Michael Carrick.

Første sjanse til å snu den vonde trenden, er allerede søndag formiddag. Da venter Manchester City i 3. runde i FA-cupen. Avspark er klokken 14.00 (skandinavisk tid), og kampen kan du se på Viasat Fotball. Du kan også følge kampen via liveoppdateringer på United.no.

Powered by Labrador CMS