Tror atmosfæren kan avgjøre

Ryan Giggs tror atmosfæren kan bli avgjørende i Valencia.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds nummer 11 er fullt klar over at det ikke blir enkelt når United onsdag kveld møter Valencia. Sportslig sett møter United en sterk motstander, og i tillegg har Valencia en arena som kan være skremmende på motstanderne. Mestalla er ikke så voldsomt stor, kapasiteten er på 55.000 tilskuere, men den er designet og bygd slik at stemningen og atmosfæren kan bli veldig intens.

– Jeg har spilt der før. Det er en flott stadion og de har et topp lag. Vi kommer til å spille på arenaer med herlige atmosfærer denne sesongen, men det er atmosfærer å virkelig se fram til.

Giggs oppfordrer til kanonstemning i returoppgjøret på Old Trafford, og håper at Red Army i Valencia gjør sitt beste for å konkurrere med de mange ganger flere hjemefansen.

– Vi har sett det på Old Trafford så mange ganger. Det er ganger hvor publikum virkelig kan hjelpe deg over målstreken. Det er ikke hyggelig når man som motstander går inn på en stadion med stor atmosfære. Det er ingen tvil om at man blir påvirket.

United spilte på Mestalla i februar 2001 og i mars 2000, og begge ganger endte det 0-0. I september 1982 tapte United 1-2 i Valencia, men den kampen gikk ikke på Mestalla.

Powered by Labrador CMS