Sjuendeplass i Tyskland

I sin siste kamp i Mercedez Benz Junior Cup fikk Uniteds juniorer endelig spillet til å sitte og vant hele 7-2 mot Lazio.

Publisert Sist oppdatert

Paul McGuinness’ mannskap er i Tyskland for å delta Mercedes Benz Junior Cup, og du kan følge utviklingen og se kampene via denne aen.

Skuffende gruppespill

United tok ledelsen 1-0 ved Ben Pearson, men tapte til slutt åpningskampen mot Schalke med 2-1. I neste kamp ventet FC København og igjen ble det poengtap. FCK tok ledelsen i en jevn kamp, men United utliknet på en stupheading fra James Weir, og fastsatte sluttresultatet til 1-1.

I den siste gruppespillkampen mot Stuttgart, gikk det fra vondt til verre. Tyskerne vant hele 4-0 og United endte på sisteplass i sin gruppe. Dermed skal de i mellomspillsgruppe sammen med nettopp Stuttgart, i tillegg Borussia Dortmund og FSV Mainz 05, som kom på andre- og tredjeplass i den andre gruppen. Deretter venter sannsynligvis spill om femte- eller sjuendeplassen.

Opp og ned i mellomspillet

Etter en skuffende innsats i gruppespillet, trengte Uniteds unggutter en opptur og den fikk de i mellomspillets første kamp. United slo Borussia Dortmund 2-1 etter å ha skaffet seg en tidlig tomålsledelse. Ben Pearson og James Weir scoret United mål også denne gangen, og er dermed de eneste som har scoret for United så langt.

Lørdagen åpnet som fredagen. Det ble et nytt tap for juniorene, denne gang for Mainz. Tyskerne tok tidlig en tomålsledelse, men Pearson reduserte i andre omgang med en lekker hælflikk. 2-1 ble også sluttresultatet og United må dermed spille om sjuendeplassen mot Lazio.

Sjuendeplass totalt

Lazio ble en enkel oppgave for Uniteds unggutter og de ga seg ikke før resultattavla viste 7-2. Pearson fortatte storspillet og scoret tre av målene, mens James Wilson og Mats Dæhli scoret to hver. Dæhli åpner scoringsballet med et lekkert hælspark.

Fredagens kampprogram:

Kl. 14.00 United v Schalke 1-2 (Pearson)Kl. 15.40 United v FC København 1-1 (Weir)Kl. 16.35 United v Stuttgart 0-4

Mellomspill:

Kl. 19.30 United v Borussia Dortmund 2-1 (Pearson, Weir)

Lørdagens kampprogram:

Kl. 12.05 United v FSV Mainz 05 1-2 (Pearson)

Kl 14.10 United v Lazio 7-2 (Pearson 3, Dæhli 2, Wilson 2)

Troppen: Joel Pereira, Jonny Sutherland, Tyler Blackett, Liam Grimshaw, Donald Love, Mats Dæhli, Charni Ekangamene, Ben Pearson, James Weir, Jack Barmby, Tom Lawrence, James Wilson

Powered by Labrador CMS