Rash donny

Til slutt ble det lekestue likevel…

Scott McTominay, Anthony Martial, Marcus Rashford og et selvmål sørget for 4-1 til United over Melbourne Victory.

United tok igjen Melbourne Victorys ledelse og vant til slutt 4-1 i Erik ten Hags andre treningskamp denne sommeren. Chris Ikonomidis scoret motstanderlagets mål etter bare fem minutter.

Heldigvis var United-spillerne lystne på enda en seier etter kampen mot Liverpool og banket inn fire nye mål. Scott McTominay, Anthony Martial og Marcus Rahsford scoret Uniteds mål, i tillegg til et selvmål av Edmond Lupanchu.

Tok igjen ledelse

Ten Hag gjorde tre endringer på laget som slo Liverpool 4-0, men spilte med et nokså toppet lag. Tom Heaton, Diogo Dalot, Harry Maguire, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Fred, Scott McTominay, Jaden Sancho, Bruno Fernandes, Anthony Elanga og Anthony Martial startet kampen.

Sjokket kom kjapt da Melbourne Victorys Chris Ikonomidis etter bare fem minutter plasserte ballen bak Heaton.

United startet omgangen med et dårlig tempo, som heldigvis bygde seg opp etter hvert. Det kom flere store sjanser, men det tok 41 minutter før målet endelig kom. Scott McTominay satt ballen i mål fra 20 meter. Ballen var innom en forsvarer, men McTominay står oppført som målscorer.

Utlikningen ga spillerne selvtillit, og de skrudde opp tempoet for å få ledelse før pause. Like før pause sendte Antony Martial United i ledelsen etter  en målgivende pasning fra Anthony Elanga.

Rashford scoret mål

I pausen gjorde Ten Hag ti bytter, bare Heaton ble stående. Eric Bailly, Alex Telles, Tyrell Malacia, Amad, Marcus Rashford, Tahith Chong, Donny van de Beek, Charlie Savage, Zidane Iqbal og Ethan Laird kom inn.

Igjen hadde United-spillerne en litt rotete start, spesielt Eric Bailly. Tempoet bygde seg igjen opp, og Bailly reddet seg inn igjen med en målgivende pasning til Marcus Rashford. Han dro av seg to spillere og satt fart oppover i banen før han sendte ballen til Rashford i et bakrom.

Kampen ble avsluttet med et selvmål av Melbourne Victory da Edmond Lupancu sendte ballen i eget mål.

United vant kampen 4-1, og tar med seg nok en fin seier videre i oppkjøringen. Laget møter Crystal Palace om fire dager i samme by, og da håper vi på like mange mål, om ikke flere!