MicrosoftTeams-image (34)

– Det er lov å ikke tro på at United er med i gullkampen i mai

Publisert Sist oppdatert

Det har vært smått med Monday Bloody Hell grunnet coronaviruset og annen sykdom den siste tiden.

Nå er Supporterklubbens Dag Langerød, Eivind B. Holth og Bjarte Valen imidlertid tilbake, relativt friske og raske, og episoden handler i sin helhet egentlig om ståa rundt førstelaget etter en sesonginnledning med 14 poeng, 4. plass, men også noen kamper som spillemessig ikke har vært fantastiske.

– Den debatten som nå går på Solskjær og positivitet. Nå handler det enten om at man er i den ene leiren eller den andre, at du er for Solskjær eller mot, men i den debatten synes jeg det er viktig å si at det ikke er noe som er rett eller galt.

– Som supportere er det lov etter sju ligakamper – eller 15 timer totalt med United – å si at man ikke tror på at United er med i gullkampen i mai. Det er det lov å mene, sier Eivind B. Holth.

– Det er helt greit å være uenig i hva toppnivået til Solskjær er, om han kan ta titler eller slå Klopp og Pep, men det går ikke an å være uenig i at det som er blitt levert til nå, det er fremgang, mener Dag Langerød.

Episoden kan enten sees eller høres via videoavspilleren rett under eller høres via Soundcloud-lenken som en podcast nederst.

Se eller hør hele episoden her.

 

Hør episoden som en podcast på Soundcloud her:

Powered by Labrador CMS