– Jeg vil ikke kommentere det, for alt jeg sier – eller ikke sier – vil bli brukt

Publisert Sist oppdatert

Det var store forventninger til Mauricio Pochettino før tirsdagens pressekonferanse før City-PSG.

Alle skjønte jo at han ikke kunne bekrefte noe som helst dagen før en viktig bortekamp mot Manchester City, men ville han avkrefte noe om at han kunne være på vei til United?

Svaret var at han ikke avkreftet noe helt, men samtidig insisterte på at han har det bra i Paris.

– Jeg har det bra i Paris. Jeg har opplevd denne typen situasjon hele livet mitt som spiller eller trener. Ting skjer, det er ikke mitt ansvar. Det jeg vil si om du spør meg, er at jeg er lykkelig i Paris, sa Pochettino ifølge RMC.

– Det er ikke en distraksjon, en må bare leve med det. Vi er fokuserte, og vi vil gjøre vårt aller beste. På onsdag vil vi være fokuserte på å få det best mulige resultatet.

Journalistene ga seg ikke, og det kom flere spørsmål om United.

– Vi er ikke her for å snakke om det. Jeg respekterer min klubb, PSG. Hva den andre klubben gjør bekymrer meg ikke. Jeg vil ikke kommentere det, for alt jeg sier eller ikke sier vil bli brukt. Jeg er lykkelig i Paris, jeg elsker klubben, jeg elsker supporterne. Det er vidunderlig å være i PSG. Vi har en ledelse i Ligue 1, og vi skal møte City.

Samtidig sa Pochettino også ting som noen trolig vil tolke som hint, selv om han altså snakket om hvordan ting vil bli tatt ut av kontekst nå:

Marco Verratti ble også spurt om ryktene.

– Helt siden jeg begynte å spille fotball har jeg alltid hørt rykter, vi er vant til rykter på utsiden. Vi må fokusere på å spille en god kamp i morgen. Det er det eneste vi er opptatt av, ingenting annet, sa Verratti.

Ten Hag fikk også United-spørsmål

Erik ten Hag har også blitt koblet til United-jobben, og han sier at han ikke har blitt kontaktet av United.

– Jeg er opptatt med Ajax. Ingen har kontaktet meg, jeg kan bekrefte det, sa Ajax-sjefen.

– Jeg ønsker å vinne titler her.

AZ Alkmaar v AFC Ajax - KNVB Beker
HAR IKKE BLITT KONTAKTET: Erik ten Hag.
Powered by Labrador CMS