– Ingen hjemmefordel

Mauricio Pochettino tror ikke Tottenham drar noen fordel av at kampen spilles på Wembley.

Publisert Sist oppdatert

Tottenham bruker som kjent Wembley som hjemmebane denne sesongen, og siden London-klubben har endt opp i FA-cup-semifinalen, har blitt hvisket litt om en mulig Spurs-fordel.

Artig nok er det United som offisielt sett denne gangen er kampens hjemmelag.

Mauricio Pochettino mener at Tottenham ikke drar noen fordel av at kampen spilles på Wembley. Det uttalte han på pressekonferansen før semifinalen.

– Vi føler at det er annerledes fordi vi skal dele Wembleys fasiliteter med Manchester United. I løpet av sesongen har vi eid stadionet, og vi har følt oss som hjemme. Nå skal vi dele.

– Det er spesielt, det er en annen turnering, og jeg er sikker på at atmosfæren vil være helt annerledes enn når vi spiller i Premier League.

– Manchester United har også erfaring med å spille på Wembley. Jeg tror ikke det er en fordel for oss, eller en ulempe for dem [at vi spiller på Wembley]. Jeg tror det vil være en typisk FA-cup-kamp på Wembley – halvt Tottenham og halvt Manchester United.

Skader

Pochettino kunne røpe at Harry Winks og Danny Rose mangler, men ville ikke røpe noe særlig ellers.

Han ble blant annet spurt om Michel Vorm ville stå i mål.

– Dere vet at jeg aldri bekrefter laget før jeg bekrefter det til spillerne. Det er en mulighet, selvsagt. Vi har den siste treningsøkta, og så bestemmer jeg startelleveren i morgen.

På spørsmål om Spurs ville returnere til tre/fem bak, sa Spurs-manageren heller ikke noe annet – at det er en mulighet, men at han ikke vil si noe.

Han ga ellers uttrykk for noe av det samme som han har sagt før – at det ville vært fint å vinne FA-cupen, men at han sikter høyere, fordi det å vinne FA-cupen eller ligacupen ikke vil forandre livet deres.

MANGLENDE ROSE: Danny Rose skal være utilgjengelig til oppgjøret mot United, og Mourinho får dermed ikke (om det er reell interesse) tatt en nærmere titt på backen.
Powered by Labrador CMS