– Glad marerittet er over

Matt James er endelig tilbake etter et langvarig skadeopphold.

Publisert Sist oppdatert

Midtbanespilleren har slitt med skader i over ett år, men gjorde mandag comeback på reservelaget da han kom inn i 1-0-seieren mot Blackburn. Nå håper 20-åringen at han har lagt den verste tiden bak seg.

– Det startet allerede da jeg var på lån i Preston. Jeg pådro meg en ankelskade og hadde i tillegg et nytt opphold på sidelinja med en kneskade. Så fort jeg kom tilbake fra det, forsøkte jeg å spille mot Liverpool og Bolton på slutten av fjorårssesongen, og under pre-season føltes alt fint ut, forteller James til MUTV.

– Men det var ikke det. Jeg forsøkte å spille meg gjennom smerten, men det fungerte ikke. Jeg endte opp med å ta en operasjon for fire måneder siden og det ser ut til å ha gjort susen. Siden det har jeg vært helt smertefritt, så jeg krysser fingrene for at det fortsetter slik.

James innrømmer at det har vært svært tøft å se lagkameratene trene for fullt, mens han kun har kunnet utføre lett trening.

– Jeg var ute på lån da jeg ble skadet, og å komme tilbake fra et låneopphold og være skadet var tøft mentalt. Jeg var ganske høyt oppe, så det var forferdelig å se alle andre på treningssenteret.

– Vi visste ikke hva kneskaden var for noe, og det gjorde det verre å takle.Men klubben har vært fantastisk og støttet meg gjennom det. Vi forsøkte forskjellige ting og jeg dro til USA i et forsøk på å fikse det, noe klubben finansierte.

Mandagens comeback ga mersmak, og nå håper James at han er blant reservelagssjef Warren Joyces elleve utvalgte når de tar imot Aston Villa i Altrincham torsdag 22. mars.

– Det føles fantastisk. Jeg tok i litt ekstra siden jeg har trent uten smerter en stund nå. Nå til å begynne med ønsker jeg å spille så mye som mulig.

– Det var fantastisk å få 25 minutter og det er noe jeg håper å bygge på. Jeg vil vise hva jeg kan på trening, og forhåpentligvis tar Warren meg ut i startelleveren neste torsdag.

Powered by Labrador CMS