Dobbel for Møller Dæhli

Mats Møller Dæhli scoret to mål da Norges G 16-landslang slo Tsjekkia for andre gang på tre dager.

Norges G 16-landslag spilte i går kveld sin andre kamp mot Tsjekkia på tre dager. Tirsdag vant de norske guttene 2-0, mens det igår ble 3-1 mot fotballnasjonen som nådde EM-finalen i 2004.

Uniteds Mats Møller Dæhli spilte hele kampen på tirsdag, og var igjen med fra start på Norges midtbane i går. Etter kun fire minutters spill var han frempå for første gang og sendte Norge i ledelsen.

20 minutter senere var det duket for nok et mål av Møller Dæhli, og denne gang av det nydelige slaget. Midtbanespilleren gikk forbi flere spillere med ballen, før han plasserte ballen kontrollert i langhjørnet. 2-0 til Norge, og scoringen imponerte landslagstrener Bård Flovik:

– En fantastisk scoring av Mats, som spilte en veldig god kamp, fortalte Flovik til fotball.no etter kampslutt.

Møller Dæhli ble byttet ut etter 63 minutter av gårsdagens kamp som endte 3-1 til Norge. Peter Aase scoret Norges siste mål da han økte til 3-0, mens Tsjekkia fikk sitt trøstemål på overtid.