Barnsley-back på prøvespill

Påstås å ha overbevist nok til at United er villig til å gi ham kontrakt.

Publisert Sist oppdatert

Mason Holgate er navnet, og han er 18 år gammel. I tillegg til United, har han også vært i kikkerten til Aston Villa og Swansea, men disse ser nå ut til å måtte bite i gresset og gi opp kampen.
Etter at unge Holtgate nå har vist seg frem på Aon Training Complex i tre dager, er det nemlig ventet at han kommer til å skrive under for Manchester United.

Wales Online, som naturligvis følger Swansea tett, synes i hvert fall helt å ha mistet troen på at Liberty Stadium vil bli ungguttens neste arbeidsplass. Isteden tror nettstedet at det ligger duket for en overgang til Old Trafford, og det like over helgen.

Også Yorkshire Post, en avis som holder seg tett inne med Holtgates nåværende klubb Barnsley, er temmelig sikre på at Holtgate vil velge rødtrøyene. I likhet med sine kolleger i Wales Online opererer også Yorkshire-avisen med en overgangssum på £1 million.

Ifølge waliserne ønsker Barnsley i utgangspunktet mer enn £1 million for unggutten, men siden kontrakten hans utløper allerede neste sommer antas det at Oakwell-klubben selv vil innse at den sitter med temmelig ubrukelige kort på hånden.

Powered by Labrador CMS