greenwood

United ombestemmer seg om Greenwood?

Publisert Sist oppdatert

Det er ingen endelig avklaring fra Uniteds side i Mason Greenwood-saken. Det påpekte klubben tidligere denne uka, i sin uttalelse.

De fleste tok imidlertid det utspillet – kombinert med The Athletics sak om at United langt på vei hadde planlagt for Greenwoods retur – som et sannhetsbevis for at klubben forberedte en Greenwood-retur. Det handlet bare, for dem, om å informere alle parter internt før de skulle gå ut med det offisielt.

Lørdag skrev imidlertid først The Suns United-journalist, Neil Custis, og en liten stund etter, Samuel Luckhurst i Manchester Evening News, at United er i ferd med å snu i saken.

Årsaken skal være de voldsomme reaksjonene på at United ville hente tilbake spilleren som for halvannet år siden ble arrestert for mistenkt voldtekt. Saken ble imidlertid droppet i februar i år, fordi nøkkelvitnet ikke lenger ville samarbeide og etterpå har United gjennomført sine egne undersøkelser.

United har ikke villet kommentere disse påstandene fra The Sun og Evening News. Det kan også ha noe å gjøre med at United spiller kamp lørdag, samt at noen av de største profilene på kvinnelaget er opptatt med VM-finalen for kvinner mot Spania søndag.

Det virker å være svært ulike meninger i ulike land blant ulike typer supportere i denne saken, men i England sa 75 prosent av fans som er betalende medlemmer av fanzinet United We Stand at Greenwood ikke er ønsket tilbake i United. Mange av disse er supportere som følger United fast på Old Trafford. Da The Athletic spurte sine betalende medlemmer svarte 58 prosent det samme, og hele 18 prosent av dem sa også at de kom til å gi seg som United-supportere om det skjedde.

Powered by Labrador CMS