masgree

Rettssaken fortsetter i november

Mandag møtte Mason Greenwood i Manchester and Salford Magistrates’ Court. Det er nå klart at 21-åringen vil forbli fengslet frem til saken kommer opp igjen den 21. november.

Publisert Sist oppdatert

Mandag startet rettssaken mot Mason Greenwood.

21-åringen ankom Manchester and Salford Magistrates’ Court mandag formiddag iført en hettegenser og grå treningsbukser.

Greenwood er tiltalt for forsøk på voldtekt samt kontrollerende og tvingende oppførsel.

United-spissen ble arrestert i januar i år.

Partene skal gi sine forklaringer på et senere tidspunkt, og i rettssalen mandag snakket Greenwood kun da han bekreftet navn, fødselsdato og adresse.

Tiltalen ble deretter lest opp i retten.

Tiltalen mot Greenwood for kontrollerende og tvingende oppførsel skriver seg fra hendelser i tidsrommet november 2018 og oktober 2022. Forholdene i de andre tiltaleposten skal stamme fra oktober og desember 2021.

Lørdag bekreftet Manchester United at Greenwood fremdeles vil være suspendert fra klubben frem til dom i rettssaken foreligger.

Mandagen var første dag av rettssaken mot 21-åringen, og som rettssaker flest i Storbritannia ble dagen brukt til å gjennomgå formaliteter og avgjøre om den tiltalte blir sittende i fengsel frem til saken kommer opp igjen.

Dommeren avgjorde mandag ettermiddag at Greenwood skal bli sittende i fengsel frem til saken fortsetter i retten den 21. november.

Powered by Labrador CMS