gnev101221

— Prosessen med å komme dit har vært ganske forferdelig

Publisert Sist oppdatert
På Sky Sports mandag kveld uttalte United-legenden Gary Neville seg om Mason Greenwood situasjonen. Tidligere mandag bekreftet Manchester United at Greenwood var ferdig i klubben. Neville sa at han trodde den riktige avgjørelsen ble tatt, men at han fortsatt er kritisk til hvordan klubben håndterte prosessen.
— Ja, de har tatt den riktige avgjørelsen og endelig kommet dit, sa han til Sky Sports mandag kveld. 
— Jeg tror det var klart fra dag én for meg og alle andre som så bevisene som først ble utgitt, at han ikke ville spille for Manchester United igjen. Imidlertid har prosessen med å komme dit vært ganske forferdelig.
— Manchester United, når du har så betydelige og vanskelige situasjoner som dette, trenger du sterk og autoritativ ledelse, og Manchester United har ikke det.
— Når det gjelder et spørsmål som overgrep i hjemmet og vold mot kvinner, bringer det meg til et tredje punkt om at det må være en uavhengig vurdering, det bør ikke være at Manchester United er dommer og jury i en betydelig situasjon, ikke bare for seg selv, men også for spillet.
— Folk snakker om representasjonen av Manchester United, men det handler om Premier League også. Jeg tenker på situasjonens viktighet og alvorlighetsgrad, det bør behandles uavhengig fordi det er klart at Manchester United ikke har hatt ferdighetene og evnen til å håndtere denne situasjonen – det har vært langt over deres erfaring og evne.
Neville er ikke den eneste som har stilt seg kritisk til hvordan klubben har håndtert situasjonen.

Etter The Athletics sak om at United hadde planlagt retur for Greenwood, skrev The Suns United-journalist, Neil Custis, og en liten stund etter,Samuel Luckhurst i Manchester Evening News, at United er i ferd med å snu i saken.

Årsaken skulle ha vært de voldsomme reaksjonene på at United ville hente tilbake Greenwood. Les mer HER.

«Hadde Manchester United skrevet disse uttalelsene forrige uke, ville reaksjonen vært akseptabel. At de gjorde en helomvending etter en reaksjoner fra fans, reflekterer fryktelig på dem», skrev Manchester Evening News´ Samuel Luckhurst på Twitter mandag.

Luckhurst har også republisert kolleagen Tyrone Marshalls Twitter-innlegg.

«Mason Greenwood sa i sin uttalelse i dag at han var «frikjent for alle anklager». Det var han ikke. Anklagene ble frafalt og det er et viktig skille, moralsk og juridisk. Hadde han blitt frikjent for alle anklager, ville avgjørelsen vært mye lettere for Manchester United», skriver Marshall på Twitter.

Les alt Greenwood sa i sin uttalelse HER.

Powered by Labrador CMS