masg

Mason Greenwoods uttalelse

Publisert Sist oppdatert

Mandag ble det kjent at Mason Greenwood er ferdig i Manchester United.

Les klubbens uttalelse HER.

Mason Greenwood har også kommet med en uttalelse, hvor han takker for sine år i klubben. Uttalelsen er publisert hos Manchester Evening News. 

«Jeg vil starte med å si at jeg forstår at folk vil dømme meg på grunn av det de har sett og hørt på sosiale medier, og jeg vet at folk vil tenke det verste. Jeg ble oppdratt til å vite at vold eller overgrep i ethvert forhold er galt, jeg gjorde ikke de tingene jeg ble anklaget for, og i februar ble jeg frikjent for alle anklager.

Imidlertid aksepterer jeg fullt ut at jeg gjorde feil i forholdet mitt, og jeg tar min del av ansvaret for situasjonene som førte til innlegget på sosiale medier. Jeg lærer å forstå mitt ansvar for å være et godt eksempel som profesjonell fotballspiller, og jeg er fokusert på det store ansvaret det er å være far, så vel som en god partner.

Dagens avgjørelse har vært en del av en samarbeidsprosess mellom Manchester United, familien min og meg. Den beste avgjørelsen for oss alle er at jeg fortsetter fotballkarrieren min borte fra Old Trafford, hvor min tilstedeværelse ikke vil være en distraksjon for klubben. Jeg takker klubben for støtten siden jeg ble med i en alder av syv år. Det vil alltid være en del av meg som er United.

Jeg er enormt takknemlig overfor familien min og alle mine kjære for deres støtte, og det er nå opp til meg å ta tilbake tilliten de rundt meg har vist. Jeg har tenkt til å bli en bedre fotballspiller, men viktigst av alt en god far, en bedre person, og å bruke talentene mine på en positiv måte på og utenfor banen».

Powered by Labrador CMS