maas2

– Fremtiden hans styres ikke av eierskapskampen

Utfallet av overtakelsesprosessen vil ikke ha noe å si for Mason Greenwoods fremtid i klubben, skriver avisen Telegraph. Samtidig skal Greenwoods fasjonable hus nå være til leie.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United vil ikke vente på en avklaring rundt det fremtidige eierskapet av klubben før det tas en avgjørelse om Mason Greenwoods fremtid, skriver Telegraph.

Manchester United vil potensielt kunne spare enorme summer på en ny angrepsspiller dersom Greenwood blir hentet tilbake i varmen, men det spekuleres også i om United vil selge eller leie ut Greenwood til en utenlandsk klubb.

magr
TIL LEIE: Mason Greenwoods hus skal nå være til leie for 15 000 pund i måneden, skriver avisen The Sun. Det har ført til spekulasjoner om at angrepsspilleren kan være på vei til en annen klubb.

Avisen The Sun melder at Greenwoods hus nå er tilgjengelig på leiemarkedet med en pris på 15 000 pund i måneden, noe som har skutt fart i spekulasjonene om at Greenwood kan være på vei til en annen klubb. The Sun hadde også bilder av Uniteds angrepsspiller som trente utendørs på en fotballbane tilknyttet et lokalt sportssenter.

Greenwood ble arrestert i januar 2022, men alle anklagene mot ham ble droppet av påtalemyndigheten i februar 2023 da nye opplysninger hadde blitt kjent og nøkkelvitner nektet å vitne i en eventuell rettssak.

Siden den gang har Manchester United benyttet tiden til å gjøre sine egne undersøkelser om hvorvidt klubben skal hente Greenwood tilbake eller ei. 

Powered by Labrador CMS