Manchester United v Leicester City - Premier League

Fortsatt ingen Greenwood-avklaring: – Etterforskes fortsatt

Publisert Sist oppdatert

Det er en del som skriver til Supporterklubben for å få svar på hva som skjer med Mason Greenwood.

Det er også noen som sender oss ulike meldinger fra diverse sosiale medier-kontoer som hevder det ene eller det andre i denne alvorlige saken.

I helga var det noen av disse sosiale medier-innsiderne (eller også trollene om du vil) som la ut at Mason Greenwood skulle slutte seg til United-troppen etter den første sommer-treningskampen mot Liverpool.

Dette var det visstnok det engelske fotballforbundet (!!) som hadde offentliggjort.

Alt var selvsagt bare tull og tøys.

Det er ingen avklaring rundt Greenwood.

Mike Keegan i Daily Mail skriver mandag også at etterforskningen fortsatt pågår, og Supporterklubben anbefaler virkelig alle om å overse alt som ikke er offisielt i en så alvorlig sak som dette er.

Hvis du leser noe om saken på sosiale medier og det verken står om det på united.no eller andre steder så er det sannsynligvis bare tull og tøys.

Det sier seg jo selv alle ordentlige medier vil rapportere om det når noe virkelig skjer.

Det som er fakta er at Greenwood fortsatt er registrert som United-spiller inn i 2022/23-sesongen, men at han fortsatt altså etterforskes av politiet.

Det er veldig lite omtale av saken, da det faktisk er engelsk lov.

Som United.no skrev tidligere i år: I England er det ikke lov å publisere noe som kan medføre betydelig risiko for at den omtalte forhåndsdømmes og ikke får en rettferdig rettssak. Ved voldtektsanklager er det også strenge lover knyttet til anonymitet.

«Contempt of court»-loven trådte i kraft da Greenwood ifølge engelske medier ble arrestert av politiet i januar.

Så tar denne saken tid, men det handler mer om at slike saker skal etterforskes på en måte som alvorligheten i saken tilsier, og det er dessverre ikke uvanlig at denne type saker tar måneder og av og til år før det for eksempel ender med rettssak.

Powered by Labrador CMS