Manchester United v Everton - Premier League

BEKREFTET: Greenwood ferdig i United

Manchester United bekrefter at Mason Greenwood er ferdig i klubben. Det er gjensidig enighet mellom klubben og Greenwood at han fortsetter karrieren i en annen klubb.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har konkludert sin interne etterforskning av anklagene mot Mason Greenwood.

Klokken 16.00 sendte United ut en pressemelding som bekrefter at Mason Greenwood nå er ferdig i klubben.

«Vår prosess startet i februar 2023, etter at alle anklagene mot Mason ble droppet. Gjennom hele prosessen har vi tatt hensyn til ønskene, rettighetene og perspektivet til det angivelige offeret, i tillegg til klubbens standarder og verdier, og søkt å samle så mye informasjon og kontekst som mulig.

Dette har krevd at vi har gått frem med sensitivitet og forsiktighet for å få frem bevis som ikke er offentlig tilgjengelig, inkludert fra de med direkte kjennskap til saken. Basert på bevismaterialet som var tilgjengelig fra oss, har vi konkludert med at det som ble postet på nettet ikke ga det fulle bildet, og at Mason ikke begikk lovbruddene han opprinnelig ble siktet for. Når det er sagt, som Mason offentlig erkjenner i dag, så har han gjort feil som han tar ansvar for.

Alle som er involvert, inkludert Mason, innser at det blir vanskelig for ham å fortsette karrieren i Manchester United. Det er derfor gjensidig enighet om at det er best for ham å fortsette karrieren et annet sted en Old Trafford og vi vil jobbe med Mason for å finne en løsning.»

Vi oppdaterer denne saken

Powered by Labrador CMS