Nå har United fått ny assistentmanager

Glen Harris gir seg som assistent for United-kvinnene, og nå er erstatteren klar.

Publisert Sist oppdatert

Martin Ho er ansatt som ny assistentmanager for United-kvinnene.

Det bekreftet klubben mandag.

LES OGSÅ: United-kvinnene henter engelsk landslagsspiller

Ho har bakgrunn fra akademiet til både Everton og Liverpool, før han i 2019/20-sesongen jobbet med Uniteds akademilag sammen med Uniteds U21-trener Charlotte Healy.

Han blir United-kvinnenes tredje assistentmanager.

Harris blir pensjonist

På bildet øverst i saken ser en Casey Stoney og Glen Harris. Harris, som selv har bakgrunn som sjef for Lincoln Ladies og Doncaster Rovers Belles, kom inn som United-assistent etter at Willie Kirk i desember 2018 forlot assistentjobben for å bli hovedtrener i Everton.

Nå bekrefter United at Harris blir pensjonist.

Harris er for øvrig far til United-back Martha Harris. Han er også far til Casey Stoneys partner, Megan, Marthas storesøster.

Sjefen er fornøyd

Casey Stoney har følgende å si om ansettelsen:

– Jeg er strålende fornøyd med å ha Martin som min assistent på vei inn i den nye sesongen. Han har et vell av erfaring, og jeg har sett selv hvilke kvaliteter han har som trener. Han er en veldig god leder, og forstår verdien og kulturen i denne klubben, noe som er veldig viktig. Jeg ser frem til å komme tilbake til trening i pre-season slik at vi kan gjøre alvor av planene våre.

Hun har også noen ord på lager til Harris.

– Jeg kan ikke uttrykke nok takknemlighet til Glen for innsatsen hans. Han kom inn for 18 måneder siden og gled sømløst inn i klubben på et tidspunkt hvor vi fortsatt var en ny stall som prøvde å finne oss selv. Han spilte en viktig rolle sammen med resten av støtteapparatet mitt i å hjelpe oss til å klare opprykk til WSL, og jeg vil for alltid være takknemlig for måten han jobbet så positivt med alle sammen. På vegne av støtteapparatet og spillerne vil jeg takke ham, og ønske ham lykke til med pensjonisttilværelsen.

STONEY OG HARRIS: Her fra Oslo-besøket sist sommer.

– En ære

– Det er en ære å bli en del av førstelagsapparatet i United, uttaler Ho etter ansettelsen.

– Jeg har stor respekt for Casey, og hva hun har gjort både som spiller og som hovedtrener. Jeg ønsker å takke henne for muligheten hun har gitt meg. Jeg er spent på å skulle jobbe sammen med henne og stallen foran det som vil bli enda en konkurransedyktig sesong i WSL.

– Jeg ønsker også å takke Charlotte Healy – det var en glede å jobbe sammen med henne sist sesong, og hun gjør en del briljant arbeid med U21-laget vårt. Å utvikle unge talenter er hva Manchester United handler om, og sammen med Casey vil jeg fortsette med å støtte U21-laget for å sørge for at vi får en bro opp til førstelaget.

Ho skrev også dette på Twitter:

Powered by Labrador CMS