MT

United henter skotsk landslagsspiller: – Storfornøyd

Martha Thomas blir den femte signeringen til Uniteds kvinnelag denne sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Thomas har skrevet under på en toårskontrakt med klubben. Avtalen inneholder også en klausul som gir United opsjon på ytterligere ett år.

Det bekrefter klubben på sine nettsider.

25-åringen kommer til United med fortid fra West Ham og franske Le Havre. Hun har også erfaring fra collegefotball i USA og spill for det skotske landslaget, som hun har åtte opptredener for.

Nå ligger altså minst de neste to årene av karrieren i United, en tid hun gleder seg til å ta fatt på.

– Jeg er glad for å ha kommet til Manchester United. Jeg har blitt imponert over suksessen klubben har hatt de siste få årene og det har vært en drivkraft i å få meg hit, sier Thomas.

Manchester United Women Unveil New Signing Martha Thomas
NYTT TILSKUDD: Martha Thomas er Uniteds nyeste spiller. Etter pressebildene fra klubben å dømme, vil hun få draktnummer ni i sin nye klubb.

Hun sier at hun gleder seg til å spille for et angrepsrettet lag, der hun kan få muligheten til å vise frem seg og sine egenskaper.

– Jeg har lyst til å nyte fotballen igjen og jeg gleder meg til å utfordre meg selv i dette miljøet og til å være del av et angripende lag, der jeg kan få uttrykke meg. Fokuset mitt akkurat nå er å finne meg til rette og jobbe hardt på trening, men jeg kan ikke vente på sesongstart og å se alle tilhengerne tilbake på stadion.

Også fotballdirektør John Murtough er fornøyd med signeringen.

Han sier at Thomas er en spiller som kommer til å bidra med scoringer for sin nye klubb, slik hun har gjort i de andre lagene hun har fortid fra.

– Vi er storfornøyde over å ha sikret enda en fantastisk signering i Martha. Hun er en spennende ung spiss som har vist sitt talent både på klubb- og landslagsnivå. Martha er en virkelig trussel foran mål og vil styrke angrepet vårt før neste sesong. Vi gleder oss til å se henne sette spor etter seg i United.

Powered by Labrador CMS