Imponert av Fellaini

U21-sjef Warren Joyce hyller belgierens holdninger.

Publisert Sist oppdatert

Marouane Fellaini har kanskje problemer med å overbevise Louis van Gaal om at han er verdig en plass i Uniteds førsteellever, men ingen kan påstå at han ikke gjør sitt beste for å overbevise sin sjef.
Det inkluderer blant annet å ta jobben alvorlig når han får beskjed om å ta steget ned for å skaffe seg kamptrening på U21-laget.

Mandag kveld, foran glisne tribuner på et surt Leigh Sports Village, demonstrerte 28-åringen nettopp det, at det i alle fall ikke er noe i veien med viljen og lysten til å lykkes.
Med Liverpool på motsatt banehalvdel gjorde krølltoppen alt noen kunne forlange av ham, og vel så det. Resulatet av anstrengelsene ble da også én scoring og to assists, og dermed endte det hele med 3-2-seier etter en dramatisk avslutning på oppgjøret.

Manchester United Reserve Team Squad Lineup 2011/12
WARREN JOYCE

– Jeg synes at han viste førsteklasses holdninger, skryter Warren Joyce overfor Manchester Evening News. Samtidig avslører 50-åringen at han har kjent Fellaini helt siden den tiden han selv oppholdt seg i Belgia som trener for Royal Antwerp.

– Så jeg har kjent ham lenge og fulgt med på utviklingen hans, forteller Joyce, og husker tilbake på den gang laget hans møtte Fellaini og hans daværende klubb, Standard Liège i semifinalen i den belgiske cupen.

– Det skjedde på et tidspunkt da Darron Gibson, Fraizer Campbell, Jonny Evans og Ryan Shawcross var utlånt til Antwerp, forklarer han.

– Fellaini var bare 17 år gammel og jeg sammenlignet ham med noen av de unge spillerne her. Jeg mente det var bomsikkert at han ville kunne lykkes i England.

– Jeg har alltid syntes om hans profesjonelle holdninger, og de demonstrerte han igjen på mandag kveld, avslutter Joyce.

Powered by Labrador CMS