– Fellaini banens beste

Her er Marouane Fellainis egen reaksjon og andre reaksjoner etter det gode innhoppet mot Algerie.

Publisert Sist oppdatert

Belgia snudde 0-1 til seier 2-1 etter et godt innhopp av Marouane Fellaini tirsdag. United.no har sett på noen av reaksjonene på United-spillerens spill i europeisk presse.

– Som en ny spiller

Daily Mails Matt Lawton gir Fellaini 7,5 på børsen – mer enn noen annen på banen, og påpeker at United-spilleren scoret sitt første mål på 10 måneder.

The Independents Vivek Chaudhary skriver at kampforløpet da Fellaini ble byttet inn var slik at det nok bare kunne være David Moyes og Marc Wilmots som kunnetro at United-spissen skulle utgjøre forskjellen.  Han mener også at kampen ble en oppreisning for midtbanespilleren etter mareritt-sesongen i United.

The Guardian fastslår at Fellaini så ut som en ny spiller da han kom innpå.

Hos belgiske rtbf ble Fellaini også kåret til banens beste,  etter å ha fått 40 prosent av stemmene etter kampen.

Den største avisa i Belgia, Nieuwsblad, fokuserte i sine saker etter kampen på Belgias store bredde og at trener Marc Wilmots turte å gjøre endringer da det var nødvendig. De har også lagt ut en video hvor de antyder at Fellaini kanskje på forhånd visste at de kom til å score to ganger…

fellma

Sterk i troen

Fellaini selv skrøt av bredden i den belgiske troppen etter kampen.

– Jeg tror alltid på meg selv, og ja, jeg trodde at hvis jeg fikk sjansen så kunne jeg hjelpe med å snu kampen. En ting som er sikkert er at hvis lagkameratene sender innlegg inn i boksen mot meg så kan jeg score mål. Det så man også i denne kampen. Jeg fikk tre innlegg, og vant hodeduellene hver eneste gang. Jeg kunne scoret tre mål. Nå er jeg bare glad for at én gikk inn, siden vi begynte å få dårlig med tid. Til slutt synes jeg imidlertid at vi fikk som vi fortjente. Vi måtte bevare roen og gjøre de rette tingene på banen. Det ga oss dette gode resultatet, sier han.

Powered by Labrador CMS