Dette vil ikke Fellaini se

Det er en enorm forskjell på Uniteds resultater med ulike spillere denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Med 30 poeng på 19 kamper så langt har United tatt 1,58 poeng i snitt per kamp denne sesongen.  United.no har derfor tatt en titt på de ulike spillerne, og hva de har vært med på så langt i sesongen.

Tallene viser en enorm forskjell på noen spillere, samtidig som de viser at noen av fansens favoritter ligger svært høyt.

Merk: Se nederst for statistikken.

tre3
Morgan Schneiderlin

Schneidi og Schweini topper

Morgan Schneiderlins store betydning for laget er velkjent, og av spillerne som har vært på banen i mer enn halvparten av kampene så langt er han den med beste poengsnitt.

Det er imidlertid verdt å merke seg at hans midtbanekolleger, Bastian Schweinsteiger og Ander Herrera, følger nærmest. Det skulle være et godt argument for å la trekløveret få fortsette på banen, nå som alle er skadefrie.

Tallene gjør det også enda mer merkelig at Schneiderlin satt tre kamper som ubenyttet reserve, før han returnerte til laget mot Chelsea.

Juan Mata er den eneste spilleren som har vært på banen i samtlige ligakamper til nå, mens sju spillere har et poengsnitt som er høyere enn Uniteds snitt.

Fellaini klart på bunn

Seks av spillerne som har vært på banen i ti ligakamper eller mer så langt har et snitt under Uniteds snitt, og aller nederst er Marouane Fellaini.

Belgieren har vært på banen i ti kamper til nå, og av de har United kun vunnet to. Et poengsnitt på 0,9 tyder på at United ikke har fått det til å fungere med den hårfagre midtbanespilleren så langt i 2015/16.

Uten Fellaini står United med seks seirer og tre uavgjorte så langt, noe som betyr et snitt på 2,33. Med et slik snitt hele sesongen hadde United ledet serien med fem poeng i skrivende stund.

Statistikk over spillere som har spilt 10 eller flere av 19 kamper:

stats
Profil Rojo
Marcos Rojo

Siden United resultatmessig hang godt med frem til desember, så kommer de skadde spillerne, som ikke har spilt med enn 50 prosent av kampene, til en viss grad bedre ut av det.

Marcos Rojo, som er en av de langtidsskadde, har for eksempel ikke opplevd tap i noen av de seks ligakampene han har spilt.

Jesse Lingard, Antonio Valencia og Luke Shaw, som har spilt henholdsvis sju, seks og fem ligakamper så langt, har heller ikke opplevd mer enn ett tap hver.

Powered by Labrador CMS