-Vi kan vinne alt

Samtidig som han tror og håper at United vinner alle fire titlene i år uttaler Carlos Tevez at han ikke vet hvor han kommer til å spille neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Det var i forkant av kveldens 1-0-seier at Carlos Tevez kom med uttalelsene om sesongens tittelhåp.

"Liverpool er vår sterkeste motstander nå. Tittelkampen vil stå mellom oss to, men vi spiller bedre enn de for øyeblikket."

"Selv om vi stadig ar måttet skifte laget på grunn av skader har prestasjonsnivået vårt forblitt det samme. Det er viktig fordi det viser at vi har en vanvittig bredde i stallen og at vi er kapable til å vinne hvilken som helst turnering."

"For øyeblikket tenker jeg kun på neste kamp. Min fremtid er enda ikke avgjort, vi får se etter sesongen. Jeg kommer til å spille fotball, men jeg vet ikke i hvilken klubb. Det er noen europeiske klubber som har kontaktet agenten min, men jeg har ikke bundet meg til noen."

Tidligere lagkamerat i West Ham, Mark Noble, uttaler samtidig at United kommer til å angre hvis de ikke sikrer seg Tevez på fast basis. "Han er fortsatt en gud her, det å spille med han, bare å være rundt han, jeg vet at han er en fantastisk spiller."

Kilder: The Mirror og The Daily Mail

Powered by Labrador CMS