Manchester United v v PSV Eindhoven: Premier League International Cup

– Vi ser en fremgang hos spillerne

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds U21-lag gikk på et nytt tap mandag kveld da de møtte PSV i Premier League International Cup.

MER: U21-gutta tapte mot PSV

Det har vært en tung sesong så langt for Mark Dempsey og hans mannskap og etter tre spilte kamper i den internasjonale turneringen står United igjen med ett poeng og 0-4 i målforskjell.

Mark Dempsey ga etter kampen et intervju til MUTV hvor han sier at han er fornøyd med mye av det han så mot det nederlandske laget.

– De [PSV] startet kampen veldig bra. De første 15 minuttene ble vi litt for forsiktige, vi var tunge i beina, men så synes jeg at vi virkelig kom inn i kampen og  dominerte midtbanen. Jeg synes midtbanetreen vår dominerte kampen, kom inn i de små rommene på en veldig god måte, og vi begynte å skape utfordringer for dem ute på kantene.

– Vi skapte et par virkelig store sjanser som dessverre ikke gikk mellom stengene og på dette nivået må du score på sjansene du får. Hvis ikke blir du straffet. I andre omgang, er det en situasjon hvor vi mister ballen for enkelt og de scorer. Jeg synes at ut fra de sjansene vi skapte og balansen i kampen, at vi var uheldige som gikk på et 2-0-tap.

Men selv om sesongen så langt ikke har vært det helt store så langt med to tap på rad, sist mot Bolton i EFL Trophy, synes Dempsey at det er flere positive ting å ta med seg videre utover i sesongen.

– Det er en del av læringen å få kamper på dette nivået. Vi ser spillere som forbedrer seg og det er veldig viktig for oss. Så har det som jeg har sagt hele sesongen; med litt mer presisjon og vilje til å score mål så hadde det sett annerledes ut. Det har sviktet oss ved noen anledninger nå.

Powered by Labrador CMS