Interessert i tysk stortalent?

Den tyske avisen Das Bild rapporterer at Fergie skal ha satt øynene sine på midtbanetalentet Mario Götze. Hvem mener du United bør hente? Logg inn og si din mening!

Publisert Sist oppdatert

Med en Paul Scholes som begynner å nærme seg slutten på karrieren, og en Owen Hargreaves som knapt har spilt fotball de tre siste sesongene, er det antatt at en sentral midtbanespiller er noe Sir Alex Ferguson kommer til å prioritere når transfervinduet åpner til sommeren.

Flere spillere har den siste tiden vært aet til klubben. I sommer var det snakk om blant andre Wesley Sniejder og Mesut Özil, mens navn som Daniele De Rossi og Marek Hamsik stadig dukker opp med jevne mellomrom.

Det siste navnet i rekken er imidlertid Mario Götze. Den tyske avisen Das Bild skriver at Sir Alex skal være interessert i å hente den tyske 18-åringen fra Borussia Dortmund til sommeren, og at han har speidet på spilleren hele sesongen.

Götze er en kreativ midtbanespiller som er rask, teknisk og har en god pasningsfot. Götze debuterte for det tyske landslaget i høst, og står oppført med to kamper med flagget på brystet. Han har spilt 26 kamper og scoret fire mål i Bundesliga siden han debuterte i november 2009. Det er forventet at Dortmund vil kreve omlag 20 millioner pund for stortalentet.

Tidligere Ballon d’Or-vinner, og nå ansatt i det tyske fotballforbundet, Matthias Sammer, har uttalt at Götze er ‘et av de største talentene vi (Tyskland) noensinne har hatt’.

Synes du United bør hente en ny midtbanespiller til sommeren? I så fall hvem? Bør Fergie satse på en lovende unggutt, eller trenger United mer rutine på midten? Logg inn og si din mening!

Powered by Labrador CMS