Manchester United Depart for the USA for Their Pre-Season Tour

– Vurderte å forlate klubben i fjor sommer

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford var til tider brennhet forrige sesong og ga seg ikke før han hadde scoret 30 mål for United forrige sesong.

I et intervju med engelske journalister i USA innrømmer angrepsspilleren likevel at han vurderte å forlate klubben i fjor sommer.

– Før det ble klart at hvem som ble manager så vurderte jeg det litt, det er slik fotballen er. Alt som skjer, skjer med en grunn og han kom til klubben med riktig timing for meg, så det har fungert strålende.

Tidligere i oppkjøringen har Ten Hag også snakket om at han mener Rashford kan levere opp mot de samme tallene om han holder seg sulten også kommende sesong.

Det er noe Rashford også håper han skal klare og prater samtidig om Ten Hags krav til å stadig finne nye punkter å forbedre seg på.

– Han (Ten Hag) ønsker alltid at du skal forbedre deg, uansett om det er fysisk eller mentalt. For oss spillere er det veldig viktig at han er interessert i begge aspekter og om han ser en plass vi kan forbedre oss på så er han langt i fra flau for å fortelle det. Det er viktig med tanke på å utvikling og man kan aldri slutte å se etter muligheter til å bli bedre på.

tenra
GODT FORHOLD: Ten Hag har vært en viktig mann for Rashford.

Nå er 25-åringen klar for en ny sesong og er sulten etter suksess.

– Jeg er sulten etter å bli bedre. Vi er en gjeng med spillere og trenere som også er ute etter å forbedre seg og er blitt vant til å jobbe sammen. Vi pusher hverandre for å bli enda bedre enn vi var forrige sesong. Det er den eneste måten vi kan komme tilbake til å vinne troféer igjen.

Powered by Labrador CMS