rashy3223

Gode nyheter om Marcus Rashford?

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford tuslet av Old Trafford-gresset og gikk rett i garderoben drøye ti minutter før slutt av Uniteds 2-0-seier mot Everton. Årsak: En mistenkt lyskestrekk.

Etterpå sa Erik ten Hag at det kunne ta 1-2 dager før man visste omfanget av skaden.

Rashford skal nå ha gjennomført røntgenundersøkelser og tester, etter at hevelsen skal ha gitt seg noe. Det skriver The Telegraph.

The Sun skriver at det er ventet mer nøyaktige svar på omfanget av skaden mandag, men at Rashford uansett nok står over mot Sevilla torsdag.

Natt til mandag la Rashford selv ut en oppdatering på sin Instagram story-konto, der det var et bilde av ham som feiret en scoring med teksten: «Plenty more in the tank» og med et hjerte til.

Skjermbilde: https://www.instagram.com/marcusrashford/

Skjermbilde 2023-04-10 kl. 09.22.04

Det er umulig å vite nøyaktig hva han sikter til, men det er lov å håpe at han da sikter til seg selv, skaden og mulighetene til å utgjøre en forskjell før sesongslutt.

Noen mente at dette var en andre oppdatering på at han ble gratulert med kamp nummer 350, men denne oppdateringen kom samtidig lenge etter den første oppdateringen hans om akkurat det temaet.

Før det virket det som om en beste scenario for United er at han kun mister et par uker, men at det i verste fall kunne være snakk om tre-åtte uker, avhengig av hva som gikk galt inne i låret til United-spilleren.

Så gjenstår det å se om eventuelle nyheter blir offentliggjort fra United eller om det først blir lekkasjer og spekulasjoner fra journalister og aviser.

MER: Hvor alvorlig er det hvis Rashford mister mange kamper?
MER: Dette sa Ten Hag om skaden etter lørdagens kamp

Her kan du se hvordan skaden skjedde:

Powered by Labrador CMS