rashford fernandes

– Du har den forbindelsen med kun noen få spillere gjennom karrieren

Robin van Persie nyter å se Marcus Rashford spille fotball om dagen, og mener 25-åringens samarbeid med Bruno Fernandes er noe helt spesielt.

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford har gang på gang funnet veien til nettmaskene de siste månedene.

Siden fotball-VM har det blitt utrolige 19 scoringer på 25 kamper, et målsnitt selv tidligere storscorer Robin van Persie er mektig imponert over.

– Man kan se at han muligens er sin livs form, sier Van Persie i et større intervju med klubbmedia.

– Måten han spiller på – han ser veldig sprek ut, fokusert ut, ser ut til å kose seg. Han er på et «mission» nå, fortsetter den tidligere spissen.

rvp
HYLLER RASHFORDS FORM: Tidligere storscorer Robin van Persie.

Ved siden av Rashford selv, mener Van Persie at Erik ten Hag og lagkameratene skal ha sin del av æren.

Blant annet peker Van Persie på samarbeidet med Bruno Fernandes.

– Hvis du for eksempel ser på forbindelsen han har med Fernandes, så er det noe unikt. Du har den forbindelsen med kun noen få spillere gjennom karrieren. Og han har den nå.

– Fra et treners synspunkt, ser det veldig morsomt å jobbe med en spiller som Rashford. Men det går begge veier. Jeg er sikker på at Rashford er veldig fornøyd med Erik også.

rashfordtenhag160323
VIKTIG FOR HVERANDRE: Marcus Rashford og Erik ten Hag.

– Man ser at han vokser. Han er selvsikker. Man vet at i nesten hver kamp han spiller, uansett mot hvem, så vil han score et mål eller bli avgjørende i de fleste kampene.

– Fra et supporters synspunkt er det morsomt å se på også, fordi dette er den Rashford vi vil se hver uke, hver tredje eller fjerde dag. Han gir bare masse glede.

Powered by Labrador CMS