incerashfordjan23

– Forhåpentligvis kommer han ikke til å spille!

Publisert Sist oppdatert

På torsdagens pressekonferanse fikk Reading-manager (og ex-red) Paul Ince det åpenbare spørsmålet:

Hvordan stoppe Marcus Rashford?

– Forhåpentligvis kommer han ikke til å spille! Jeg var litt skuffet da de vant 3-0 onsdag kveld for da kommer han kanskje til å spille mot oss nå, siden semifinalen mer eller mindre er avgjort, sa Ince.

– Som med enhver spiller, så handler alt om selvtillit, og at den riktige manageren kommer inn, og legger merke til hvordan en kan bygge selvtillit. Det er ikke enkelt, for vi så de siste to årene at han hadde mistet noe av den. Å se ham gjøre hva han gjør best er herlig for Manchester United og United-fansen. Han er umulig å spille mot for øyeblikket, helt ustoppelig. Målet han scoret mot Forest viste hva slags form han er i.

Ince kommer uansett ikke til å fokusere bare på Rashford, siden United har mange andre trusler også.

– Vi kan ikke tenke på hvordan vi skal stoppe Rashford. De har så mange toppspillere – Christian Eriksen, Bruno Fernandes og Wout Weghorst som scoret sitt første mål mot Forest. Det handler ikke om at vi skal stoppe spillere, men om at vi drar dit og leverer en god kamp.

Uten navn-1
USTOPPELIG: Marcus Rashford – og hvis han ikke har dagen mot Reading, så får kanskje Weghorst sitt første Old Trafford-mål på første forsøk som United-spiller…?
Powered by Labrador CMS