Tiltalen frafalt

Ingen straffereaksjoner mot Marcos Rojo, som risikerte fengsel i hjemlandet.

Publisert Sist oppdatert

Marcos Rojo risikerte ett år bak murene dersom han var blitt funnet skyldig i anklagene om at han i 2010 gikk til angrep på to menn i hjembyen La Plata. Naboen hans leverte inn anmeldelse med påstanden om at Rojo hadde slått ham i hodet med en flaske, noe som skal ha ført til skader i ansiktet og på kroppen.

Manchester United v Cambridge United - FA Cup Fourth Round Replay
Marcos Rojo jubler over at anklagene er frafalt.

Rojo ble formelt siktet to år etter episoden, i november 2012, og innkalt til avhør. Selve rettssaken har imidlertid blitt gjenstand for stadige utsettelser som følge av Rojos forpliktelser i utlandet. Nå, to og et  halvt år etter at siktelsen ble utferdiget, melder The Mirror at det likevel ikke blir noe oppgjør med argentinske j justismyndigheter.

Torsdag i denne uken avslørte nemlig advokaten til de påstått forulempede at hans to klienter har bedt om at Rojo må løses fra alle anklager om overfall. Tvisten skal i stedet ha blitt løst gjennom en «privat» pakt mellom partene.
De to anklagerne skal også ha gått med på å skrive under på at de vil forholde seg tause om innholdet i den inngåtte avtalen.

– Saken er nå lukket i favør av Marcos Rojo, sa mennenes advokat, Dario Saldano, i en kommentar. Dermed kan United-forsvareren endelig slappe av etter flere år med fengselstrusler hengende over hodet på seg.

Powered by Labrador CMS