Kontrolleres av investorer

Sporting Lisboa eier bare en fjerdedel av United-aktuelle Marcos Rojo.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i ulike land og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

24 år gamle Marcos Rojo virker å være høyaktuell for Manchester United. Supporterklubben har fått bekreftet at det er kontakt mellom partene. Så får man se om det til slutt blir noe av overgangen.

Sport Witness skrev forrige uke denne saken om det noe vanskelige eierskapet rundt spilleren. Merk at saken ble skrevet da Rojo også ble sterkt koblet til Southampton.

Om Marcos Rojo

Av: Sport Witness

Selv Southampton-supportere må føle litt sympati med Sporting Lisboa angående Marcos Rojo. Den portugisiske klubben eier bare 25 prosent av spilleren, etter at de endte opp i en meget endimensjonell avtale med investorene i Doyen Sports.

rojo

Du kan lese flere saker hos Sport Witness her.

Til slutt viste det seg at ingen avgjørelse ble tatt torsdag, og det handler mest om at Doyen nå har involvert seg, skriver O Jogo.  Diskusjonene pågår, men Doyen nekter foreløpig å godta en overgang.

Sporting-president Bruno de Carvalho bekreftet at de har mottatt bud, men ville ikke si mer. Det kan han nok heller ikke for øyeblikket. Southampton ønsker egentlig å betale i avdrag, men det er Sporting helt imot. Fire millioner euro i en avbetaling er en skuffelse i seg selv, og om det skulle bli delt opp i flere utbetalinger blir det bare som en farse for dem.

Rojo har en utkjøpsklausul på 30 millioner euro, og til slutt kan dette avgjøres på om Doyen tror de kan få den summen i fremtiden eller om de presser Sporting til å selge for 17 millioner nå.

Powered by Labrador CMS