Romero hjemme, Rojo vraket, Argentina ydmyket

Argentina risikerer å ryke ut av fotball-VM etter gruppespillet.

Publisert Sist oppdatert

Argentina er i trøbbel i fotball-VM.

I åpningskampen i VM, med Marcos Rojo på banen i hele kampen, ble det 1-1 mot Island.

Torsdag kveld var Rojo vraket, og da ble det 3-0-tap mot Kroatia.

Det betyr at søramerikanerne er avhengig av å slå Nigeria i siste kamp – og trolig også må være avhengig av at resultatet i Island-Kroatia ikke blir positivt for islendingene – for å kunne avansere.

Torsdag var det keeper Willy Caballero, som til daglig er å finne i Chelsea, som ble syndebukken etter at han bommet på en pasning til en forsvarsspiller slik at Kroatias Ante Rebic kunne gjøre 1-0 med en flott volley.

Ti minutter før full tid gjorde Luka Modric 2-0 og på overtid ble det 3-0 ved Ivan Rakitic.

Tabbe av Caballero før 1-0, altså – og da kan vel Argentina angre på at de ikke tok med førstekeeper Sergio Romero til VM – etter at han fikk en smell i mai.

Det spesielle var at Romeros kone hevdet at smellen kun ble brukt som en unnskyldning for å vrake Romero – som av lagkameratene ble omtalt som en leder i den argentinske troppen.

– Ingenting er ødelagt [i kneet], det er kun snakk om noe løs brusk. Legene sa at han ville bli ok til VM, at rekonvalesenstiden er maksimum to til tre uker.

– Slik min mann er, og alt han gjør for å bli frisk, ville han kunnet bli klar til den første kampen, sa Guercio, og la til at det er mange som ønsker mannen hennes bort.

Les hele den saken her.

Powered by Labrador CMS