Argentinas førstevalg: Sergio Romero.
Argentinas førstevalg: Sergio Romero.

Stygt tap for Romero & co

Argentina er i trøbbel etter braktap mot Brasil.

Publisert Sist oppdatert

Kampene mot Brasil betyr alltid noe ekstra for Argentina, og denne gangen betydde oppgjøret enda mer enn vanlig, siden Argentina har slitt såpass mye at det ikke er en selvfølge at de klarer å kvalifisere seg til VM i 2018.

De er naturligvis fortsatt ventet å klare det, men situasjonen ble definitivt ikke noe bedre etter at det natt til fredag ble tap mot rivalen. Brasil ser ut til å ha funnet vinnerformelen, og smadret Argentina 3-0.

Coutinho klarte aldri å overliste David de Gea i ligakampen mellom Liverpool og United, men De Gea-reserven Romero måtte se seg slått av et svært flott skudd fra 24-åringen. Neymar sikret 2-0 rett før pause, før Paulinho i den andre omgangen scoret kampens tredje og siste mål. Ingen av målene var tabber fra Romeros side.

Nigeria v Argentina: Group F - 2014 FIFA World Cup Brazil
IKKE MED: Marcos Rojo.

Marcos Rojo var ikke involvert i oppgjøret selv om han er i Argentina-troppen. Forsvarsspilleren har etter det vi har skjønt blitt pappa for andre gang, og har det i så fall hyggeligere enn resten av Argentina-spillerne akkurat nå.

Argentina er på sjetteplass (se tabell her), som ikke gir VM-kvalifikasjon, men er bare ett poeng bak fjerde- og femteplassen, og det gjenstår fortsatt sju kamper. Natt til onsdag (00.30 skandinavisk tid) spiller Romero & co hjemme mot Colombia.

Ecuador tapte for øvrig i natt mot Uruguay, men ligger foreløpig på fjerdeplass i kvalifiseringen. Antonio Valencia var ikke med på grunn av skaden i armen han nylig ble operert i.

Powered by Labrador CMS