3 poeng til Rojo & co.

Sikret seg en knepen, men viktig seier over Colombia.

Publisert Sist oppdatert

Både Sergio Romero og Marcos Rojo spilte hele oppgjøret da Argentina tok et viktig steg på veien mot VM-spill, da de blåhvite vant tirsdagens kvalifiseringskamp i colombianske Barranquilla.

Den avgjørende scoringen kom i kampens 20. minutt da et flott opptrukket angrep ga Lazios Lucas Biglia en enkel jobb med å overliste Arsenal-keeper David Ospina.

Slapp med skrekken

Argentina v Croatia - International Friendly
SERGIO ROMERO – nær syndebukk.

Argentina var nære på å doble ledelsen i kampens siste ordinære minutt da Dybala traff stolpen, men satte alle hjerter i halsen fire minutter på overtid da Sergio Romero fomlet det til. United-keeperen stakk ut i feltet, men uten å få tak i ballen, og da Rojo sleivet med sitt desperate klareringsforsøk, havnet ballen i føttene på vertenes Jelson Murillo. Heldigvis for Argentina er Murillo midtstopper, og dermed havnet avslutningen over tverrliggeren for åpent mål!

Ecuador i tet

De tre poengene førte Argentina opp på en foreløpig fjerde-, som senere på kvelden ble en femteplass, i den søramerikanske kvalifiseringsgruppen. Landet har nå 5 poeng etter at fire av 18 kvalikkamper er unnagjort.
Det er imidlertid en rekordjevn gruppe der kun Antonio Valencias Ecuador har skilt seg ut. Med foten i gips etter operasjon var United-vingen naturligvis ikke med da de blågule slo Venezuela 3-1 og styrket posisjonen på tabelltoppen. Ecuador har full pott med 12 poeng, foran Chile og Uruguay som har henholdsvis 8 og 7.

Powered by Labrador CMS