– Oppslukt av United

Marcos Rojo forteller at han har knyttet et sterkt bånd til klubben.

Publisert Sist oppdatert

Da Rio Ferdinand og Nemanja Vidic forlot klubben til fordel for QPR og Inter i sommer, var Manchester United simpelthen nødt til å hente inn minst én erstatter.

Ettersom United hadde en rekke høyrebeinte stoppere i troppen, understreket Louis van Gaal viktigheten av å hente en venstrebeint midtstopper.

Valget falt på Marcos Rojo. Nå forteller den argentinske forsvarsspilleren at han allerede har knyttet et sterkt bånd til klubben.

– Fra det øyeblikket jeg kom hit, har jeg vært oppslukt av klubben, historien og måten manageren vil at vi skal spille. Dette er min første sesong her, og jeg synes har passet inn fint. Jeg er fornøyd med hvor raskt jeg har funnet meg til rette, forteller Rojo til MUTV.

24-åringen har virket stadig mer komfortabel i Manchester Uniteds bakre rekke. Han understreker imidlertid at han har forbedringspotensial.

– Jeg vet at jeg må forbedre en rekke ting. Jeg er nødt til å bli bedre kjent med ligaen og motstanderens styrker og svakheter. Det jobber jeg med.

Manchester United er en stor klubb, men Marcos Rojo er ikke typen som lar seg stresse.

– Jeg blir egentlig ikke nervøs. Kanskje er det noen nerver før en kamp fra tid til annen, men så snart jeg er ute på banen, forsvinner nervene, sier han.

Powered by Labrador CMS