Ryktesaker, uke 11

Zlatan skal ha bestemt seg om fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 19.mars:

12.17: Blir han værende ett år til?

Ja, hvis vi skal tro Expressen så blir supersvensken værende på Old Trafford ytteligere en sesong.

Journalisten skriver at Zlatans ønske er å vinne Premier League, og dermed bli en av få spillere som har vunnet serien i Italia, Spania, Frankrike og England.

Zlatan ønsker å få bekreftelse fra United på at de satser på seriegull neste år, men det må i beste fall være å regne som en formalitet.

10.20: Enda en spiller som blir værende i sin nåværende klubb…?

Jonathan Northcroft i Sunday Times mener at Romelu Lukaku og Everton fortsatt er i dialog om en ny kontrakt, og mener det hele kan være en misforståelse.

09.15: Antoine Griezmann er et velkjent navn i denne spalten, men en overgang virker ikke nødvendigvis så sikker som den gjorde for bare noen uker siden.

– Som jeg har sagt mange ganger før, jeg har en kontrakt med Atlético og jeg er lykkelig her – det samme gjelder familien min. Og forresten, hvis jeg skal forlate klubben så betyr det at de først må ønske å selge meg, stemmer ikke det, sa Griezmann i følge MEN.

Kaldt vann i årene eller bare et spill for galleriet?

Lørdag 18.mars:

12.10: Faouzi Ghoulam har etablert seg som Napolis venstreback og har bidratt med hele syv målgivende denne sesongen. Sånt blir det overgangssnakk av, og den lokale avisen Il Mattino skriver at Mourinho har kastet seg inn i kampen om signaturen til spilleren, som selv ønsker en overgang til Real Madrid.

Saken kan du lese her, hos Sport Witness.

10.45: MEN viser til rapporter i Spania, som sier at Mourinho nå har et nytt prioritert overgangsmål i sommer: Monacos Kylian Mbappe. Tidligere har Antoine Griezmann vært øverst på Mourinhos liste, men 18-åringen på Monaco med sine 17 mål så langt denne sesongen skal nå trone øverst.

09.45: Dette er i beste fall et søkt rykte, men vi tar det nå med. Yaya Toure har hatt et turbulent forhold til klubben sin, Manchester City, i et par sesonger nå.

Det hjalp ikke på saken at han ikke fikk bursdagskake fra klubben, for de som husker den historien.

Nå er agenten Dimitri Seluk ute på nye eventyr i anledning spillerens kontraktsituasjon, og sier i følge The Telegraph at de er villige til å høre på tilbud fra blant andre Manchester United. Dette høres ut som et knep agenter i tide og utide bruker for å bedre sin forhandlingsposisjon, men kunne Toure gjort en jobb for det største laget i Manchester?

Torsdag 16. mars:

14.20: Marca skriver ifølge Sport Witness at Jose Mourinho har en drøm, og at den drømmen handler om å få Raphael Varane og Alvaro Morata til United. Morata, med 16 mål som backup-spiss denne sesongen, skal ikke være fornøyd med rollen sin. Marca skriver det ikke, men bakteppet for alt dette kan selvsagt være en mulig David de Gea-overgang til Real Madrid. Kanskje…

13.00: Det skulle vel bare mangle, men ESPNs Mark Ogden melder at United-speider Marcel Bout speidet på Monaco-stjerneskuddene Kylian Mbappe og Tiemoue Bakayoko. Ogden skriver at Uniteds interesse er «stepped up». Real Madrid og Barcelona skal også være interessert i 18 år gamle Mbappe.

07.30: Zlatan Ibrahimovic‘ agent skal ha vært i USA for å snakke med LA Galaxy om en mulig overgang for svensken dit, skriver spanske Marca. Mino Raiola skal imidlertid ha forstått at Zlatan i USA ikke vil kunne tjene det samme som han gjør i United. Zlatans egen vurdering på om han har «tatt» Premier League eller ikke på en sesong vil trolig spille en rolle i den endelige avgjørelsen.

07.25: Uniteds interesse i Celtics Moussa Dembele skal nå være tatt et skritt videre, skriver Independent. Chelsea er også interessert i 20-åringen som har scoret 32 mål på 45 kamper denne sesongen, og prisen skal ligge på om lag 30 millioner pund. Independent-journalist Miguel Delaney skriver at Dembele er et av alternativene United ser på etter at de har skjønt at det blir svært vanskelig å få til en overgang for Antoine Griezmann.

Onsdag 15. mars:

12.05: Manchester Evening News har plukket opp en sak i spanske Mundo Deportivo hvor det påstås at Bayern München-spiss Thomas Müller er lysten på en overgang til Old Trafford.
United fikk i 2015 avvist et bud på den 27 år gamle tyskeren, som for tiden har problemer med å få plass i Bayerns førsteellever.

Tirsdag 14. mars:

19.10: I går var det snakk om kontraktsuenigheter mellom Everton og Romelu Lukaku, men nå er det klart at spissen ikke signerer en ny kontrakt med de blåkledde fra Liverpool. Blant andre The Telegraph, The Guardian og BBC melder dette tirsdag ettermiddag.

Stjernespissen skal være ute etter større utfordringer, og da spesielt Champions League-spill. Det er enda ikke godt å si om dette er noe vi kan tilby den belgiske stjernespissen, men det er fortsatt bare mars måned.

Chelsea skal ha forsøkt å resignere Lukaku i sommer, men var ikke villige til å møte Evertons pris.

Er Romelu Lukaku mannen som skal skyte oss til seriegull i 17/18?

18.00: Han var omtalt i går, og skulle du ikke tro vi omtaler han i dag og. Mezut Özil og José Mourinho kjenner hverandre godt fra tiden i Real Madrid – og nå skal en gjenforening være på trappene, hvis vi skal odsselskapene. De mener nemlig at United er den mest sannsynlige destinasjonen for Özil, skulle han forlate Londonklubben i sommer. Dette er det MEN som melder.

13.25: Leeds-keeper på vei til United, ifølge FootballInsider247. Da Uniteds U18-lag lørdag var i aksjon mot Liverpool (2-2), satt det et helt ukjent fjes på benken. Theo Richardson var navnet, og han viste seg å være på prøvespill i klubben. Ifølge Leeds’ Twitter-konto har Yorkshire-klubben bestemt seg for ikke å tilby Richardson proffkontrakt når akademi-kontrakten utløper til sommeren, en beslutning som har gitt spilleren anledning til å finne seg en ny klubb.
Og det er her United har kommet inn i bildet, og tilbudt 18-åringen sjansen til å vise seg frem på Carrington.

13.05: The Telegraphs Matt Law melder om kontraktsuenigheter mellom Everton og klubbens spisstjerne Romelu Lukaku. Manager Ronald Koeman sies å være desperat etter å få belgieren til å signere en 5-årsavtale med klubben, mens agenten hans, Mino Raiolo hevder at han er 99.9999 prosent sikker på at Lukaku kommer til å skrive under.
Kilden mener imidlertid å vite at kontraktssamtalene skal ha møtt veggen etter et Everton-krav om at en avtale skal inneholde en utkjøpsklausul på minst £90 millioner.
United og Chelsea følger nøye med…

13.00:Manchester Evening News viser til Mundo Deportivo når avisen melder at et av Uniteds antatte overgangsmål, PSGs Marco Veratti, skal ha gitt sin agent beskjed om at han ønsker seg bort fra pariserklubben.

Mandag 13. mars:

11.55: I en såkalt «Exclusive» hevder Football.London at José Mourinho øyner en sommerovergang for Arsenals Mezut Özil. United-manageren – men også Bayern München – påstås å holde et nøye øye med tyskerens kontraktsituasjon.
Ved sesongslutt vil den tidligere Real Madrid-stjernen bare ha ett år igjen av sin nåværende avtale, og så langt har han ikke vist tegn til å ville skrive under på en forlengelse, skriver kilden, og hevder at langvarige forhandlinger ikke har ført til noe.
Mourinho og Özil hadde et nært og godt samarbeid i portugiserens tid som Real-manager. Han skal også ha hyllet spilleren som «et av planetens beste talenter».

Powered by Labrador CMS