– Det er vanskelig å svelge

Det er en skuffet Marcelo Bielsa som møter pressen etter at hans Leeds tapte med hele 6-2 mot rival Manchester United.

Argentineren mener at hans lag hang godt med i spillet i første omgang, men at laget ikke var gode nok til å ekspedere sjansene sine.

Lagene skapte liknende mengde muligheter i første omgang. Forskjellen i førsteomgangen er at de tok vare på sjansene sine, mens vi ikke gjorde det, forklarer Bielsa.

BOMMET: Patrick Bamford kjemper om toppscorertittelen, men mot United ble det miss.

Patrick Bamford hadde blant annet to store sjanser til å score, i tillegg til målet spissen scoret, som ble avblåst for offside.

Ezgjan Alioski og Raphinha hadde også gode sjanser til å redusere Uniteds ledelse.

Bielsa sier at Uniteds sjanser i stor grad kom etter brudd.

Måten lagene angrep på var forskjellig. De utnyttet våre feilpasninger da vi prøve å bygge opp angrep, og det var slik de skapte de fleste sjansene sine. Da vi angrep, kom vi oss ikke hjem fortere enn de kontret.

Med tanke på at det var første Premier League-kamp mot rival United på 16 år, ble stortapet enda vondere for de hvite fra Yorkshire.

– Det er vanskelig å svelge. Vi er veldig triste, og vi angrer på at vi ikke fikk mer ut av kampen.