sabba1

– Ja, det var meningen å score på den måten

Publisert Sist oppdatert

Det er absolutt ikke alle som får med seg en United-scoring i karrieren, og i alle fall ikke på Old Trafford og foran Stretford End.

Marcel Sabitzer fikk imidlertid den gleden søndag kveld, da United snudde 0-1 til 3-1-seier mot Fulham.

Østterikerens mål var også det viktige 2-1-målet, på lekkert vis, da han vendte opp og nærmest flikket ballen inn i mål med hælen.

– Men det var det jeg forsøkte på. Jeg kunne ikke nå ballen med høyrefoten så jeg forsøkte med venstre. Det fungerte, noe som var veldig bra. Jeg er veldig fornøyd, også med at det var et viktig mål foran de fantastiske supporterne våre, sa han til MUTV.

Se Sabitzers mål og sammendraget her:

  

 

Dermed blir det ny Wembley-tur, etter at Sabitzer fikk 22 minutter som innbytter da Newcastle ble slått i ligacupfinalen for noen uker siden.

– Det skjedde mye i kampen, med 0-1, to røde kort, straffe og comeback, men før avspark så handlet det om å fokusere for å komme tilbake til Wembley. Det klarte vi også, og det var det viktigste.

– Så synes jeg at vi var gode også før pause. Vi hadde noen sjanser som vi misbrukte. Deretter kom 0-1, og vi visste da at det kom til å bli vanskelig. Vi trodde imidlertid hele veien på at vi kunne snu det. Vi har godt samhold og god mentalitet og ble hjulpet av fansen.

marcel
FORNØYD MANN: Gliset satt løst hos Marcel Sabitzer etter scoring og seier mot Fulham søndag.

– Det ble enklere med de to røde kortene til Fulham, men man kan uansett kjenne på samholdet vi spillerne har både i garderoben og på banen. Vi jobber hardt sammen, og jeg er glad for at vi klarte å snu dette til seier, sa 29-åringen.

Powered by Labrador CMS