Sabitzer

– Jeg fikk selvtilliten tilbake på Old Trafford

Publisert Sist oppdatert

Marcel Sabitzer ble tidligere denne uken klar for Dortmund, klubben som er Uniteds siste motstander på USA-turnéen.

Natt til mandag kan han få sin uoffisielle debut for de gule og svarte fra Ruhr-området og det mot United som han for kort tid forlot etter at lånet fra Bayern München gikk ut.

I et intervju som er gjengitt på Uniteds offisielle hjemmesider takker østerrikeren for tiden i United og sier han tar med seg mye fint fra den korte tiden på Old Trafford.

– Jeg tar med meg mye fra tiden der. Jeg hadde et smil om munnen hver dag bare fordi jeg fikk muligheten til å være en del av laget. Jeg kom inn i kamprytme igjen og fikk mye selvtillit og presterte bra. Det gjør noe med deg.

– I halvannet år før det (låneovergangen til United) ble jeg avskrevet og det var ikke så lett. Det var bra for selvtilliten og kunne bevise at man kan spille en viktig rolle i en klubb som denne. Derfor kommer jeg hit (til Dortmund) med stor overbevisning og stor selvtillit.

sabitzer
TAKKER UNITED: Marcel Sabitzer takker for en fin tid og kan få sin første kamp for sin nye klubb mot nettopp United.

Fire seirer til nå

Dortmund kommer til United-kampen etter fire treningskamper og fire seirer mot svakere motstand.

Først ble Westfalia Rhynern slått 7-0. Deretter ble det 3-2 mot Rot-Weiss Oberhausen, 2-1 mot Rot-Weiss Erfurt og så 6-0 mot San Diego Loyal i den første kampen i USA.

Powered by Labrador CMS