Rasende på Belgias landslagssjef

Kommentarene til den belgiske landslagssjefen får Januzajs far til å tenne på alle pluggene.

Publisert Sist oppdatert

Marc Wilmots, Belgias landslagssjef, bør ikke vente seg noe julekort fra faren til Adnan Januzaj i år.

Det har vært mye mediestyr rundt Adnan Januzaj og hans landslagsfremtid, men 18-åringens representanter har gjort det klinkende klart at Januzaj ikke vil ta noen beslutning før klubbsituasjonen er tatt hånd.

På tross av dette har den belgiske landslagssjefen gått høyt ut i mediene, og har blant annet sagt at Belgia ikke vil la seg presse av spillere som Januzaj, som kan velge mellom flere nasjoner.

Dette har fått faren til Adnan Januzaj til å tenne på alle pluggene.

– Jeg er veldig opprørt over dette, er faren sitert på i Voetbal Nieuws.

– Vi har aldri respondert på uttak, telefonoppringninger eller fakser fra landslaget. De har spurt, ikke vi, fortsatte han, og la til:

– Dette har ikke gjort avgjørelsen noe enklere. Vi er veldig misfornøyde med disse uttalelsene.

Belgia føler seg sikre på at Januzaj vil representere dem, spesielt etter at landet sikret seg plass i neste års VM-sluttspill. Forrige uke forsøkte Wilmots å ta ut Januzaj på seniorlandslaget, men ble nok en gang avslått av unggutten som ønsker å fokusere på klubbsituasjonen.

Det spekuleres i om Belgia undervurderer den store innflytelsen Adnans far har på sønnen sin, som alltid har ønsket å se Adnan spille for Albania. Kommentarene fra Belgias landslagssjef har neppe bidratt til å forandre dette synspunktet.

Adnan Januzaj går i øyeblikket gjennom en skikkelig mediastorm om fremtiden sin på landslaget, noe som muligens kan være en bidragsgivende årsak til  at en ny avtale med United lar vente på seg.

 

Powered by Labrador CMS