– Min beste målscorer

Belgias landslagssjef Marc Wilmots vil alltid ha plass til Marouane Fellaini på sitt lag.

Publisert Sist oppdatert

Marouane Fellaini har hatt en frustrerende sesong i United, men i Belgia har fyrtårnet en god venn i landslagssjef Marc Wilmots.

Wilmots råder over en av de største outsiderne til sommerens EM i Frankrike, og landslagssjefen lar det skinne gjennom at Fellaini definitivt er med i planene hans. 

jan23
RUTINE: Bastian Schweinsteiger og Marouane Fellaini skulle begge til sommerens EM. Nå er tyskeren skadet, mens Fellaini trolig er så godt som klar for Belgias tropp

– Jeg kjenner ham veldig godt. Han er en boks-til-boks-spiller. Han kan også spille som en nummer 6, men ikke med en partner, sier Wilmots.

Den belgiske landslagssjefen understreker at dersom man skal få noen glede av å ha Fellaini på laget må krølltoppen få bruke sine sterkeste sider.

– Han kan være offensiv også, slik Everton brukte ham. Han er den beste målscoreren jeg har, han er en veldig god spiller med en unik profil. Men samtidig er han en spiller som må brukes på det han er god på, sier Wilmots.

Belgia møter Portugal i Portugal tirsdag kveld, etter at den opprinnelige landskampen mellom de to landene i Brussel ble avlyst etter terrorangrepene i den belgiske hovedstaden. 

Powered by Labrador CMS