marc skinner

– Vi har en veldig vanskelig oppgave foran oss

Publisert Sist oppdatert

Lørdag skal United-damene kjempe om en finalebillett i FA-cupen når Brighton kommer på besøk til Leigh Sports Village.

På tirsdagens pressekonferanse la ikke hovedtrener Marc Skinner skjul på ønsket om å lede laget til sin første FA-cupfinale.

– Vi ville elsket å komme til finalen, å kjempe i en finale, og å vinne finalen.

– En vanskelig utfordring

United har møtt Brighton to ganger i ligaen denne sesongen, senest for i overkant av en uke siden, og begge har endt med solide 4-0-seire.

Skinner tar ikke lett på utfordringen som ligger foran av den grunn.

– Vi har en veldig vanskelig oppgave foran oss og dette er hva jeg prøver å snakke om; mentaliteten fra gruppen min og spillerne mine er at vi skal ut og jakte på enhver motstander som står i veien for oss og suksess.

– Det er mentaliteten jeg ønsker vi skal ha fra nå og til slutten av sesongen. Jeg vil at vi virkelig skal sette press på hver eneste motstander.

jentene
4-0 X2: Manchester United har slått Brighton 4-0 to ganger denne sesongen. Her fra forrige kamp helt i starten av april.

En eventuell finale på Wembley vil spilles søndag 14. mai, men Skinner ønsker ikke å se så langt før lørdag.

– Realiteten er at vi ikke er i finalen, og vi burde ikke forvente noe annet enn en vanskelig kamp med manageren deres, med den innflytelsen Mel (Phillips) kan ha.

Oppdatering på Naalsund

På pressekonferansen kom Skinner også med en oppdatering på Lisa Naalsund, som måtte gå av med skade i kvartfinalen mot Lewes, kun 25 minutter ut i debuten.

– Lisa er tilbake etter at vi ga henne noen dager fri for å komme seg. Hun er tilbake i dag med veldig godt humør og hvis hun blir tilgjengelig, så vil det være mot de siste to til tre ukene av sesongen.

naalsund22
PÅ VEI TILBAKE: Lisa Naalsund har kommet seg en skaden hun pådro seg i debuten, men det tar trolig litt tid før hun er tilbake på banen.

– Forhåpentligvis får hun spille mer, men det kommer ikke til å være noe press fra oss hvis det er for risikabelt med tanke på skaden. Det ville vi ikke gjøre.

Powered by Labrador CMS