Manchester United Women Training Session

– Jeg vil se at vi klarer å uttrykke oss

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds kvinnelag spiller sin første kamp på snaue to uker etter den nylig avsluttede landslagspausen.

Marc Skinner og laget hans reiser lørdag til London og Emirates Stadium hvor Arsenal vil stå på motsatt banehalvdel.

London-laget har fortsatt til gode å tape en kamp denne sesongen, men Skinner er fast bestemt på å vise at laget er i utvikling.

– Inn mot denne kampen har utviklingen av laget vært stor, men vi må fortsette å utvikle oss om vi skal sette oss i posisjon til å vinne denne typen kamper, sa Skinner til Manutd.com i forkant av lørdagens kamp.

Kvinnelagets trener ønsker å se at spillerne tar ansvar og fortsetter å bytte på det de har vist i innledningen av denne sesongen.

– Jeg vil se det i det visuelle formatet, jeg vil se at spillerne våre fortsetter å ta ansvar. De vil ha ansvar, de vil fortsette å bygge, de vil fortsette å være progressive med og uten ball. Jeg vil fortsette å teste oss.

– Som gruppe må vi fortsette å presse hverandre fordi vi ønsker å være med i disse kampene og vinne denne typen kamper selv om vi vet hvor vanskelig det er å gjøre.

Arsenal Women v Manchester United Women - Barclays FA Women's Super League
FORTSETTE UTVIKLINGEN: Marc Skinner forventer at laget fortsetter den gode utviklingen de har hatt i høst. Her er Katie Zelem avbildet fra det forrige møtet mellom lagene tilbake i februar. Et oppgjør som endte 1-1.

Det er ventet at det vil komme nærmere 35 000 tilskuere til kampen som er den første av fem kamper før det kommer en julepause i kvinnenes seriespill og Skinner vil se et lag mer personlighet i de fem kampene.

– Vi har et ansvar for å fortsette å utvikle oss og fortsette å vise og fortsette å gi vår personlighet til kampen fordi et Manchester United-lag spiller med personlighet.

– Så, jeg kommer til å fortsette å minne oss på hvordan vi gjør det, men det er det jeg vil se etter i de kampene som kommer før pausen.

Powered by Labrador CMS