marcskin

– Jeg sendte Solskjær en mail. Kun 20 minutter etterpå svarte han

Publisert Sist oppdatert

Det var litt dommedagsprofetier rundt satsingen på Uniteds kvinnelag da manager Casey Stoney trakk seg tidligere i år. Det hjalp ikke at flere kjente spillere forlot klubben i sommer.

Nå har det imidlertid kommet fem nye spillere, inkludert norske Vilde Bøe Risa, inn i laget.

Marc Skinner er også på plass som Casey Stoneys erstatter.

Det har gitt 2-2 mot Liverpool i første treningskamp, før Aston Villa ble slått 2-0 i den neste. Torsdag fortsetter preseason med bortekamp mot Glasgow Rangers under lagets treningsleir i Skottland.

Ligastart er fredag 3. september, hjemme mot Reading.

– Utfordringen her er å vinne ting. Det er det ingen tvil om, sier manager Skinner til The Athletic.

– Ressursene er også her, og jeg vil understreke at jeg ikke har følt noe annet enn støtte siden jeg kom hit. Den støtten gjør nesten at det føles som om jeg har vært her i to-tre år allerede.

Overfor manutd.com nevner han et eksempel.

– Jeg sendte Ole en email. Klokka var vel fem eller noe på fredag, men allerede i løpet av 20 minutter hadde han svart meg, sagt at han så frem til å møtes, så frem til å ønske meg velkommen og at han kom til å ta med seg en kaffekopp og stikke over slik at vi kan utveksle ideer.

United ble nummer fire forrige sesong, og målet er altså å tette luka fremover til Chelsea, City og Arsenal.

– Den luka sitter en del i hodet, men hvis det er et økonomisk gap så må vi tette det med måten vi spiller på og utordringene vi gir til konkurrentene.

Til Sky Sports sier Skinner at han vil at kvinnelaget skal spille en «tilpasningsdyktig angrepsfotball basert på ballbesittelse og å være aggressivitet i mellomrommet og bakrommet».

Det var tydelig allerede i den første treningskampen, der United hele tiden forsøkte å spille seg ut bakfra selv om motstander presset høyt.

Den andre treningskampen, 2-0-seieren mot Aston Villa, ble dessverre ikke vist noen steder.

Skinner utelukker ikke flere signeringer.

– Det briljante her er evnen til å planlegge. Da jeg var i Orlando og Birmingham så signerte vi spillere kun på grunn av behovet her og nå, men her har jeg sett planer for å signere spillere også to år fremover i tid – spillere som da vil kunne passe klubbens utvikling.

– Det handler imidlertid om å få tak i de rette typene, sier Marc Skinner før torsdagens treningskamp mot Rangers.

Merk: Torsdagens treningskamp sendes direkte på MUTV fra klokka 18.00.

Powered by Labrador CMS