garcboeskinner210523

– Laget mitt gir aldri opp

Publisert Sist oppdatert

Marc Skinner var ikke bare fornøyd etter seieren i Manchester-derbyet mot City. Etter vinnermålet kunne en se Skinner riste på hodet, trolig fordi han var såpass misfornøyd med det som skjedde da United spilte elleve mot ti i den andre omgangen.

– Vi spilte ikke godt i andreomgangen. Vi var elektriske i den første, men i andreomgangen så var det det tomrommet etter et rødt kort – vi fant ikke rommene, og må flytte ballen raskere, for åpningene er der, sa Skinner til Sky Sports etter kampen.

– City presset høyt, og vi trengte å være litt mer rolige og avslappet, og vi kommer til å lære av det. Men laget mitt gir aldri opp. Det er forskjellen – mentaliteten vår er annerledes i år.

Se høydepunktene:

Det var to innbyttere som avgjorde kampen for United – Vilde Bøe Risa headet ballen ned til Lucía García, som satte ballen i mål.

Skinner vedgikk at det er vanskelig å gi alle tilstrekkelig med sjanser til at de vil være fornøyd, men tror også at dette kan bli bedre neste sesong om United kvalifiserer seg til Champions League-gruppespillet.

– Det er veldig tøft når manageren ikke velger deg på laget, for da tror en at de ikke verdsetter deg, men det er helt motsatt av det. Jeg prøvde å gi dem en gulrot ved å si at om vi kvalifiserer oss til Champions League-gruppespillet – slik det ligger an nå må vi ut i andre kvalifiseringsrunde – så kommer vi til å trenge alle oftere.

– Når vi har én kamp i uka så er det vanskelig å gi alle en skikkelig sjanse. Men alt jeg kan be om er at de gjør dette [bidrar som på overtid her], og det jeg er utrolig stolt av er at de utgjør en forskjell, og at vi er et LAG. Vi spiller som et lag, vi scorer som et lag, og vi forsvarer oss som et lag.

boerisagarcia210523
SAMARBEIDET OM VINNERMÅLET: Vilde Bøe Risa og Lucía García.
Powered by Labrador CMS