skinner190523

– Det bør bli en god kamp for de nøytrale

Publisert Sist oppdatert

Manchester United-kvinnene kjemper med Chelsea om ligatittelen, og er avhengige av hjelp fra Arsenal søndag ettermiddag, men det viktigste er uansett at United gjør jobben selv på hjemmebane mot byrival Manchester City på søndagskvelden (19.45 skandinavisk tid).

United-kvinnene har vunnet to ganger tidligere mot Manchester City, men aldri i ligaen, og en seier her vil gjøre at United er med helt inn til siste serierunde i kampen om ligatittelen.

City har mye å spille for også, for de trenger virkelig en seier for å kunne kjempe om den viktige tredjeplass i ligaen, så det kan potensielt bli en kamp hvor begge lag er villige til å ta en del sjanser hvis det står uavgjort.

På fredagens pressekonferanse ble Skinner spurt om United er klare til å ta sjanser mot City.

– Absolutt. Vi vet hva vi må gjøre, og vi må tilpasse oss kampbildet. Det bør bli en god kamp for de nøytrale. Vi må være fullt fokuserte, og vi vet hva som skal til, og så får vi ser hvem som ender opp med poengene.

galtonjubel111222
11. DESEMBER 2022: Leah Galton scoret på Etihad Stadium da lagene møtte hverandre før jul. Den gang ble det 1-1, og det er et resultat ingen av lagene vil være fornøyd med denne gangen.

Skinner valgte å bruke bokseterminologi da han ble spurt om dette Manchester-derbyet er det viktigste i WSL-historien:

– Den er enormt viktig! City ønsker å vinne, og vi ønsker å vinne, og vi vet hvor viktig dette her. For en herlig nest siste helg i kvinnefotballen. Det er en tungvektskamp, og med ett hardt slag kan den andre bli slått ut.

Mens Manchester City har hatt to uker med kampfri, så spilte United FA-cupfinale forrige helg, og Skinner ble spurt om stemningen i troppen i etterkant av det skuffende tapet på Wembley.

– Humøret har vært OK. Det verste med dagen var resultatet, for jeg følte at vi i vår første finale viste mye personlighet. Vi kunne vært overveldet av omstendighetene, men det var vi ikke. Vi var godt inne i kampen, og kanskje var det Chelseas erfaring som skinte gjennom, men realiteten er at det var perioder av den kampen som var strålende, og jeg minner spillerne på det.

– Jeg hadde vondt på lagets vegne etter kampen, for jeg synes de gjorde det veldig godt.

Skinner røpet for øvrig også at hans far hadde et hjerteinfarkt dagen før FA-cupfinalen – men at det går bra nå med både faren og med Skinner selv.

Uniteds kamp mot City spilles som nevnt søndag kveld klokka 19.45 (skandinavisk tid). Oppgjøret sendes på V Sport 2 (Norge), TV3 Sport (Danmark) og på Viaplay i hele Skandinavia.

skinner140523c
FIKK EN DRAMATISK OPPLADNING TIL FA-CUPFINALEN: Marc Skinner.
Powered by Labrador CMS