– Kan knapt vente

Ashley Young gleder seg voldsomt til Uniteds møte med Liverpool.

Publisert Sist oppdatert

Ashley Young har ofte vært offer for nådeløs kritikk både fra eksperter, motstanderfans, og til og med egne fans. Denne sommeren har den engelske kantspilleren imidlertid løftet seg betraktelig, og har imponert så langt i sommer.

Mot Real Madrid fortsatte han som venstre vingback – en rolle han løste særdeles bra. Young fikk æren av å åpne scoringsballet etter nydelig forarbeid av hele laget, før han senere doblet ledelsen med et innlegg som gikk rett i mål.

Nå er Liverpool motstander i finalen i International Champions Cup, og Young kan nesten ikke vente med å møte rivalene.

– Det er ingen bedre kamp å avslutte turneen med. Alle kjenner til rivaliseringen mellom de to lagene – det blir en stor anledning og jeg kan knapt vente. Folk ser kanskje på det som en sesongoppkjøring, men det er Liverpool og vi ønsker å gå ut og vinne kampen og trofeet, sa han i et intervju med ManUtd.com.

– Det var et fantastisk resultat. Vi ønsket å være på tå hev fra start, og det klarte vi. Vi trengte bare uavgjort, men vi er Manchester United så vi fokuserte kun på å vinne. Og nå ønsker vi å vinne hele turneringen, la han til.

– Det betyr ikke noe om det er sesongoppkjøring, vi er her for å vinne trofeet. Vi er i finalen og vi vil vinne den.

Young var fornøyd med å notere seg for to scoringer.

– Det er alltid fint å komme på scoringslisten, og oppbyggingen før målet var fantastisk. Jeg tror det bare var to spillere som ikke var involvert, og jeg tar definitivt æren for det andre målet. Wazza fortalte meg på banen at han ikke var borti, så jeg er glad for å ha scoret to.

Før kampen var det litt snakk om dårlige baneforhold, men United hadde få problemer med å kontrollere det.

– Vi trente på stadion kvelden før kampen, og banen var litt humpete, men pasningene våre satt veldig bra. Man må takle forholdene man møter så godt som mulig, og det gjorde vi. Pasningspillet vårt var fantastisk – det viste det første målet da vi hadde 20 pasninger før vi faktisk scoret. Det var supert å avslutte det.

– Hvis man ser på prestasjonene totalt, og alle aspektene ved denne turneen, har det gått veldig bra. Det er et nytt system og en ny måte å spille på, men alle har tilpasset seg bra og forstår managerens filosofi. Formasjonen gir oss bare mer tid og rom, og alle nyter det. Vi har akkurat spilt mot de europeiske mesterne, og selv om det er sesongoppkjøring, syns jeg vi fortjente å vinne, la han til.

Powered by Labrador CMS