– Tøffe motstandere

Paul Scholes tror spillerne gleder seg til en utfordrende sesongoppkjøring.

Publisert Sist oppdatert

For mange ihuga fotballsupportere er fotballfrie somrer den tøffeste perioden i året. Denne sommeren har fanatikerne vært bortskjemte med en meget underholdende verdensmesterskap.

Nå drar VM seg imidlertid mot slutten, og etter at finalen på Maracanã er ferdigspilt, er det fremdeles over en måned til Premier League-sesongen sparkes i gang.

Heldigvis er det ikke lenge igjen til du kan se Manchester United i aksjon. Louis van Gaals menn skal delta i International Champions Cup, og har havnet i gruppe med AS Roma, Inter Milan og Real Madrid.

Paul Scholes tror Uniteds spillere ser frem til sesongoppkjøringen.

– Det er mange store lag i denne turneringen. Jeg er sikker på at spillerne og støtteapparatet ser frem til det. Vi må forberede oss så godt vi kan, og jeg tror det vil gjøre oss godt å møte disse lagene, sa han i et intervju med ManUtd.com, og la til:

– Jeg tror spillerne foretrekker å møte lag i verdensklasse. Vi får trene på baner med fantastiske fasiliteter og møte lag i den ypperste toppklassen.

Scholes tror at Van Gaal vil benytte muligheten til å se en samtlige spillere i aksjon.

 

– Manageren og støtteapparatet ønsker å bruke så mange spillere som mulig for å forsikre seg om at de er klare til sesongstart, og å spille mot noen av disse lagene vil definitivt hjelpe spillerne med å gjøre det, uttalte Scholes.

Det er ikke bare sportslig årsaker til at Manchester United har valgt å reise til USA.

– Fotball blir stadig større i Amerika. Vi har åtte millioner supportere der, og man kunne ikke bedt om åtte bedre lag å møte i denne turneringen. Det kommer til å bli gøy for fansen å få se oss på nært hold og se oss trene og spille, avsluttet midtbanelegenden.

Powered by Labrador CMS