Ser framover

Michael Carrick er skuffet over tingenes tilstand, men tror United kan finne storformen veldig snart.

Publisert Sist oppdatert

Michael Carrick har gått fra å være en usunget helt på Old Trafford, til å bli en av de mest populære spillerne blant Manchester United-fansen.

I fjor ble han kåret til årets spiller blant de skandinaviske United-supporterne, og onsdag ble han kåret til banens beste spiller på Manchester Uniteds offisielle Twitter-konto.

Carrick var fornøyd med mye av det United viste mot Shakhtar Donetsk, men var litt skuffet over å kun få med seg ett poeng.

– Det er et solid poeng, men det er også litt skuffende fordi vi ledet. Vi var egentlig aldri i trøbbel, og vi kontrollerte kampen gjennom godt forsvarsspill. Å slippe inn et mål var skuffende, men ett poeng var ikke dårlig, fortalte han til ManUtd.com, og la til:

– Vi forventer å gjøre det bedre fordi vi har høye standarder. Vi håpet å reise dit og vinne, og vi er skuffet over at vi ikke klarte det. Kanskje noen lag, etter kampprogrammet vi har hatt, ville sett seg tilbake og sagt seg fornøyd med ett poeng. Vi er litt frustrerte over at vi ikke vant, men det er ikke verdens undergang.

Lørdag får United en mulighet til å forbedre situasjonen når de springer ut på Stadium of Light. Michael Carrick har tro på lysere tider for Manchester United.

– Jeg tror vi bare må gjøre de riktige tingene igjen. Om vi gjør det vil det gå bra. Man har perioder hvor ting ikke går som man håper. Man må bare finne en måte å komme seg gjennom det, og det er det vi ønsker å gjøre, avsluttet han.

I vinduet under kan du se en drøyt syv minutter lang hyllestvideo av Michael Carrick.

Powered by Labrador CMS